Η Τρικαλινή Σχολή “Dancespace” με πρωτιές και μετάλλια διεθνή διαγωνισμό χορού

 

Η Τρικαλινή Σχολή χορού Dancespace της Μαρίας Γαδετσάκη  πέτυχε  μεγάλες διακρίσεις  σε διαγωνισμό που έγινε στην Ιταλία

Με 28 χορευτές μετέβη στο Livorno της Ιταλίας η Σχολή χορού Dancespace της Μαρίας Γαδετσάκη  και συγκεκριμένα στο «Theatro Goldoni» για τον παγκόσμιο διαγωνισμό χορού Livorno Danza.

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία!!! Δύο πρώτες θέσεις και χρυσά μετάλλια σε σόλο και ντουέτο, δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο  στην ομαδική χορογραφία που «έκλεψε» τις εντυπώσεις, πολλές υποτροφίες και τιμητική διάκριση για την Ελπίδα Θωμαΐδη ως την καλύτερη χορεύτρια του διαγωνισμού! Συγχαρητήρια στη Μαρία Γαδετσάκη, που μόνο όποιος έζησε από κοντά την εμπειρία αυτών των ημερών, κατάλαβε πόσο δύσκολο ήταν για τους 28 χορευτές της να αγγίξουν την κορυφή!!

Υψηλότατο επίπεδο, μεγάλος ανταγωνισμός, δυνατές χορογραφίες, ασθένειες των παιδιών, δε στάθηκαν ικανά να κάμψουν την δύναμη της ψυχής τους και πάλεψαν για την διάκριση! (Οι φωτό απ’ το αρχείο της κας Πέννυ Κοντολάτη που μαζί με άλλους γονείς  συνόδευσαν την αποστολή)