Το οφσάιντ στην Πάτρα που πέρασε στα ψιλά…

Ο ΦΛΟΥ της 07/01/2019

Οφσάιντ

Οι πιο παρατηρητικοί διέκριναν οφσάιντ στην φάση του 2-1 της Παναχαϊκής και μετά   από παρατηρητική ανάλυση της φάσης προκύπτει πράγματι. Ο Λουμπαρδέας είναι πιο μπροστά από τον εκτός θέσης Ταϊρη και είχε μόνο έναν αντίπαλο μπροστά του, τον Πάνο. Γι’ αυτό και οι διαμαρτυρίες των αμυντικών του ΑΟΤ!!!

Αυστηρό

Και τώρα που το καλοσκέφτομαι, βλέποντας και το πέναλτι, μάλλον αυστηρό ήταν…

Διαμαρτυρία γιοκ

Επίσημα ο ΑΟΤ δεν παραπονέθηκε για τις φάσεις. Ούτε και για ένα επεισόδιο που έγινε στα μπουθ. Τουναντίον υπήρξε και ευχαριστήριο για την φιλοξενία…

Εικόνα

Ήταν δεν ήταν οφσάιντ, ήταν δεν ήταν πέναλτι,  η ουσία είναι ότι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και αυτήν που απαιτείται για την ανάκαμψη και το πλασάρισμα στην δεκάδα.

Ανάσταση

Αναστήσαμε και την Παναχαϊκή που είναι στα σκοινιά. Παραιτείται ο ένας διοικητικός μετά τον άλλον ενώ δεν προχώρησε και το deal με τον παλιό μπασκετικό, τον Δρόσο…

Ξεκαθάρισμα

Αρχίζει βέβαια σιγά σιγά και γίνεται ένα μικρό ξεκαθάρισμα των ομάδων που δεν μπορούν να ακολουθήσουν και είναι δύσκολο να αποφύγουν τον υποβιβασμό.

Δύο στα δύο

Με δύο στα δύο ο ΑΟΤ κόντρα σε Απόλλωνα Λάρισας και Ηρακλή μπαίνει ξανά σε τροχιά ανάκαμψης. Με προαπαιτούμενη βέβαια την ενίσχυση της ομάδας.

Σήμα

Οι πιο παρατηρητικοί ίσως το πρόσεξαν. Στα επίσημα βίντεο της Football League από τους αγώνες έχουν σήμα του ΑΟΤ από την εποχή του …Νώε!!! Επρόκειτο για ένα κακέκτυπο του σήματος της Μπαρτσελόνα το οποίο έχω την εντύπωση ότι είχε επινοηθεί επι των ημερών του «αντί».

Συλλυπητήρια

Λίγο μετά το παιχνίδι στην Πάτρα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος έχασε τον πατέρα του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ, συλλυπητήρια στον παίκτη και από την στήλη…

Πονοκέφαλος

Μεγάλος πονοκέφαλος στην ΕΠΣΤ για την κάλυψη των αγώνων που αναβλήθηκαν λόγω του χιονιά. Και όπως εξελίσσονται τα καιρικά έπονται και νέες αναβολές…

Πρώην

Αφού δεν έχουμε πια μπάσκετ μοιραία παρακολουθούμε τι κάνουν οι πρώην μας. Ο Καστρίτης με καθοριστική συνεισφορά του Σλαφτσάκη πήρε την πρώτη του νίκη με τον Άρη ενώ ο Φώτης Τακιανός στην Κύπρο με τον Απόλλωνα πάει από νίκη σε νίκη και είναι στην τριάδα της βαθμολογίας!

Αντίο…

Πάνδημο ήταν το αντίο στον Βαγγέλη Παπαγεωργίου χθες. Όλο το Νεοχώρι ήταν εκεί, η διοίκηση του Διγενή, παλιοί παράγοντες και παίκτες. Δυστυχώς όχι και πολλοί από το σινάφι μας τους οποίους ο Βαγγέλης ενημέρωνε καθημερινά. Και στο ψαλτήρι, δύο άνθρωποι του Διγενή, ο Ράμπο και ο Λεωνίδας Γκολίτος.

«ΦΛΟΥ»

…καλό ταξίδι Βαγγέλη…