Κιλπάτρικ: «Νίκη με Ζαλγκίρις αλλά πιο σημαντικό να γίνουμε ομάδα”

Το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό είναι να γίνει ομάδα, όπως τόνισε ο Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος έδωσε σύνθημα αντεπίθεσης στη Euroleague,

 

Κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Κάουνας, τόνισε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Μας έχει εξηγήσει ο Ρικ Πιτίνο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις. Το πι σημαντικό είναι να προσαρμοστούμε γρήγορα, να μπουν τα νέα πράγματα στην ομάδα και να γίνουμε ομάδα. Είμαστε έτοιμοι για αυτό παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να γίνουμε ομάδα.

Θέλουμε τη νίκη. Όταν βάζεις έξτρα πίεση στον εαυτό σου, σε παίρνει από κάτω. Εγώ θέλω να παίζω παιχνίδι μου, να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου και να φτάσουμε στη νίκη».

Για τη Ζάλγκιρις είπε: «Παίζουμε με μια ομάδα, η οποία αποτελείται από παίκτες που παίζουν πολύ δυνατά. Εμείς πρέπει να τους ματσάρουμε και να τους αντιμετωπίσουμε στη δύναμή τους. Η έδρα τους έχει εχθρική ατμόσφαιρα και αυτό μας βολεύει. Πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη και να προετοιμαστούμε για τα δύο επόμενα παιχνίδια που είναι πολύ δυνατά.

Για τις εντυπώσεις του από την Αθήνα: «Επειδή έμενα στη Νέα Υόρκη, ο καιρός ήταν χάλια. Θα μπορούσα να συνηθίσω τον καιρό στην Αθήνα. Η οικογένειά μου είναι ενθουσιασμένη εδώ και ελπίζω να ταιριάξω στον Παναθηναϊκό».