Το σφάξιμο στο …γόνατο απο τον Φασόλη

Στο περίφημο παιχνίδι με το Αιγάλεω το 1991

Τα Τρίκαλα την σεζόν 1991-92 επιστρέφουν στην Β’ Εθνική με μεγάλες φιλοδοξίες αλλά η χρονιά “στράβωσε” νωρίς με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό στο τέλος.

4η αγωνιστική και τα Τρίκαλα υποδέχονται στο στάδιο το Αιγάλεω του Θωμά Μητρόπουλου. Ο διαιτητής Φασόλης σε εντεταλμένη υπηρεσία προφανώς “σφάζει στο γόνατο” τον ΑΟΤ και δίνει το προβάδισμα στο σκορ στους φιλοξενούμενους με ανύπαρκτο πέναλτι που εκτέλεσε ο Πιστόλης.

Με το που δόθηκε το πέναλτι οι παίκτες των Τρικάλων έπεσαν πάνω στον διαιτητή και ο Γιώργος Κολτσίδας ήταν λίγο παραπάνω …ζωηρός απο τους υπόλοιπους με τον αστικό μύθο της εποχής να λέει ότι κατάφερε στον Φασόλη μία κλωτσιά στο γόνατο.

Το αποτέλεσμα ήταν να αποβληθεί και να τιμωρηθεί με 15 αγωνιστικές χάνοντας το μισό και παραπάνω της σεζόν που δεν τον επηρέασε πάντως όσον αφορά την εξέλιξη του αφού το καλοκαίρι μεταγράφηκε στον Άρη.

Στην φωτογραφία οι διαμαρτυρίες του τότε προπονητή του ΑΟΤ Παναγιώτη Κερμανίδη αλλά και του Κολτσίδα στον Φασόλη που με την παρουσία αστυνομικών που είχαν μπει στο γήπεδο.

Για την ιστορία το Αιγάλεω (στο οποίο έπαιζε τότε και ο Βαγγέλης Παραπραστανίτης) κέρδισε με 1-3.