Με αεροπλάνα και βαπόρια!!!

Ο ΦΛΟΥ της 30/11/2018

Μποφόρια

Με το καράβι – για ευνόητους λόγους- ήταν να πάει η αποστολή των Τρικάλων στην Κρήτη για το αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά. Από την εταιρεία όμως που έκλεισαν εισιτήρια τους ενημέρωσαν ότι ενδεχομένως δεν θα φύγει το καράβι λόγω μποφόρ οπότε αναγκαστικά η ομάδα επέλεξε να ταξιδέψει με αεροπλάνο. Ανέβηκε δραματικά το κόστος του ταξιδιού αλλά δεν υπήρχε και άλλη επιλογή…

Δεν πάει

Ενδεικτικό του ξενερώματος και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο Μπάτμαν είναι ότι δεν θα πάει στην Κρήτη. Θα δει το παιχνίδι στην τηλεόραση όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Απομάκρυνση

Απλά πριν τον αγώνα θα απομακρύνουν όλα τα εύθραυστα αντικείμενα από τον χώρο που είναι η τηλεόραση στο σπίτι. Ότι δηλαδή απέμεινε από την τριάρα με τον Εργοτέλη!!!

Θα κάτσει

Για όσους ανησυχούν: Ο Γράφας θα κάτσει κανονικά στον πάγκο της ομάδας στα Χανιά. Ήρθαν τα χαρτιά…

Μεταγραφές

Μεταγραφές σε διοικητικό επίπεδο ετοιμάζει ο Μπαταγιάννης. Όχι, όχι από την πόλη μας αλλά από το Λεκανοπέδιο και ειδικότερα από το Μενίδι!!! Ο νοών νοείτο…

Διαφωνεί

Ο πρόεδρος ΑΟΤ  του Λεκανοπεδίου Αττικής φέρεται να διαφωνεί με τις επιλογές αυτές. Για ευνόητους λόγους. Όχι γιατί θα υποβαθμιστεί ο έτσι και αλλιώς περιορισμένος ρόλος του,  αλλά γιατί η κίνηση αυτή δείχνει ότι δεν εξετάζει σοβαρά την πρόταση που του έχει φέρει ο ίδιος, αυτήν του «αυτοκινητά»

Αυτοκινητάς

Ο αυτοκινητάς πάντως χθες ξεσκόνιζε μαζί με συνεργάτες του τα οικονομικά στοιχεία της ομάδας και κυρίως τις οφειλές και δείχνει ζεστός. Ο ίδιος πάντως δεν θα είναι σε πρώτο πλάνο, δεν έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο και η κίνηση του για απόκτηση του ΑΟΤ είναι καθαρά επιχειρηματική.

Μάνατζερ

Εκτός από τον Μπέκιο είχε μαζί του στα Τρίκαλα και μάνατζερ. Αν προχωρήσει το προξενιό αυτοί οι δύο θα τραβήξουν μπροστά.

Συρτάρι

Από την άλλη ο Μπαταγιάννης έχει βάλει στο συρτάρι την πρόταση. Διαμηνύει προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις και ότι δεν θα συρθεί σε βιαστικές κινήσεις που θα τον ζημιώσουν, όσο και αν πιεστεί. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι έχει και άλλες  προτάσεις πέραν του «Αντί» και του «Αυτοκινητά»…

Σύμμαχος

Πιστός σύμμαχος του Μπάτμαν το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ο γιός του Δημάρχου Πύλης Στέφανος Μαράβας. Ο «Στέφους» όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ήταν στην συνάντηση με τον «Αντί» και φέρεται να αναλαμβάνει και βασικό ρόλο στήριξης στην ομάδα Νέων…Ρόλο πάντως τον οποίο δεν έχει αποδεχτεί και είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα το πράξει τελικά γιατί έκανε κάποιες δεύτερες σκέψεις…

Κριτήρια

Η ομάδα Νέων μπήκε με …γεωγραφικά κριτήρια προφανώς στον 1ο όμιλο. Έτσι και ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν μεταξύ τους στον Βορρά οι δικοί μας θα πάνε τέσσερεις φορές(!!!) στην Κρήτη (Πλατανιάς, Ηρόδοτος, Εργοτέλης, ΑΟΧ Κισσαμικός), μία στην Σπάρτη, μία στην Πάτρα (Παναχαϊκή) ενώ το πιο κοντινό ταξίδι είναι στα Σπάτα για το παιχνίδι με τον Αήττητο.

Φαινόμενα

Πραγματικά φαινόμενα αυτοί στον Απόλλωνα Λάρισας. Χρωστάνε λεφτά σε μία ντουζίνα παίκτες, κινδυνεύουν με αφαίρεση βαθμών αλλά φέτος έχουν φτιάξει ομάδα που πρωταγωνιστεί και είναι πρώτη στην βαθμολογία. Υποκλινόμαστε!!!

«ΦΛΟΥ»

…βοήθεια μας…