Στρουθοκαμηλισμός και Vangelis for president!!!

O ΦΛΟΥ της 23/11/2018

Μύθια

Μία μόνο λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει όλα όσα συμβαίνουν στον ΑΟΤ το τελευταίο 24ωρο: Μύθια!!!

Κηφισίας

Φορτωμένος όπως ήταν ο Μπάτμαν από την ήττα στην Σπάρτη μόλις βγήκε από το γήπεδο τηλεφώνησε στον έναν και μοναδικό προπονητή τον οποίο εμπιστεύεται: Τον Θωμά. Καθ’ οδόν για τα Τρίκαλα σταμάτησε στην Κηφισίας και συναντήθηκε μαζί του δίνοντας τα χέρια σε χρόνο ντε τε.

Χαμός

Αν και περίμεναν αντιδράσεις και οι δύο από την επανάκαμψη δεν φανταζόταν αυτό που θα συνέβαινε. Οι Τρικαλινοί φίλαθλοι αντέδρασαν άσχημα και έγινε ένας μικρός χαμός κυρίως στο Facebook όπου τα σχόλια ήταν απίστευτα και ιδιαιτέρως υβριστικά για την επιλογή του μεγαλομετόχου.

Ούτε ένας!!!

Όσο και αν έψαξα, από καθαρή διαστροφή, να βρω ένα θετικό σχόλιο,  δεν το βρήκα. Ούτε ένας ρε κερατάδες υπέρ της επιλογής Θωμά;

Μπινελίκια

Εκεί όμως που τα πράγματα τερμάτισαν ήταν χθες στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο. Βρέθηκαν εκεί παρουσία Μπαταγιάννη, Νεμπεγλέρα και Γράφα φίλαθλοι αλλά και δημοσιογράφοι οι οποίοι δεν ήταν καθόλου … κόσμιοι. Το τι μπινελίκια έπεσαν δεν λέγεται, ενώ η Αγία Τριάς δεν αντέδρασε καθόλου ακούγοντας καρτερικά τα όσα τους έσερναν!!!

Κυριακή κοντή γιορτή

Το θέμα είναι τι θα γίνει την Κυριακή κόντρα στον Μπέο. Ετοιμάζεται …αποθέωση Θωμά ενώ  αν τυχόν και στραβώσει το ματς θα έχουμε μεγάλα ντράβαλα, πολύ μεγάλα ντράβαλα.

Ομάδα γιοκ

Βέβαια, πέρα από τα όσα συμβαίνουν στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο υπάρχει ένα μικρό θεματάκι: Δεν έχουμε ομάδα!!! Δεν μπορείς να περπατήσεις στην κατηγορία μόνο με ρολίστες, θές και πρωταγωνιστές. Όταν δεν έχεις ούτε έναν τέτοιο σε όλον τον άξονα από πίσω έως μπροστά για να συμπαρασύρουν και τους άλλους δεν πας πουθενά…

Τόμιτς

Πολλοί είναι αυτοί που αναπολούν τον Τόμιτς. Μπορεί κάποια στιγμή να τα φόρτωσε στον κόκορα και να πήρε κιλά αλλά όταν έμπαινε στο γήπεδο έκανε τρία, τέσσερα πράγματα και έπαιρνε την ομάδα πάνω του.

Αρνητικός

Από την στιγμή που ο Μπαταγιάννης δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι θέλει να ξεφορτωθεί την ομάδα είναι λογικό να πιέζουν πολλοί και διάφοροι τον Πλεξίδα να επιστρέψει. Αλλά ο «αντί» είναι με τα φεγγάρια του, όπως ξέρουμε όλοι. Μετά την Σπάρτη τον πλησίασαν κάποιοι για να του θέσουν το ζήτημα της επιστροφής. Απάντησε με κούνημα αργόσυρτο του κεφαλιού, ένα μακρόσυρτο «γκρρρρρρρ» και μία λέξη που παραπέμπει σε συγκεκριμένο σημείο του γυναικείου σώματος εις τον πληθυντικό. Αναλύοντας τα τρία αυτά στοιχεία η απάντηση ήταν «Όχι».

Vangelis come back!!!

Η αλήθεια είναι ότι για να επιστρέψει ο Βαγγέλης θέλει και λίγο έως πολύ παρακάλι. Οι θιασώτες της επιστροφής καλό θα είναι να οργανωθούν και με Δήμαρχο, Αντιπεριφερειάρχη, εν ανάγκη και τον Δεσπότη να πάνε στον Παραπόταμο με πλακάτ «Vangelis come back». Ίσως τότε να πει το μεγάλο «Ναι».

«ΦΛΟΥ»

…ή έστω τηλεφώνα!!!