Στο 17ο Δημοτικό οι Παλαίμαχοι

"Το ποδόσφαιρο ενώνει" ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 17ο Δημοτικό Σχολείο με τίτλο «Το ποδόσφαιρο ενώνει». Για το σκοπό προσκλήθηκαν οι παλαίμαχοι της ομάδας ποδοσφαίρου της πόλης μας, του θρυλικού ΑΟΤ , με σκοπό να μιλήσουν στα παιδιά και να μεταφέρουν το μήνυμα της ευγενούς άμιλλας, της χαράς του παιχνιδιού, της ανάδειξης της φιλίας μεταξύ των παικτών και όχι του οπαδισμού των φιλάθλων, που πολλές φορές αμαυρώνουν το άθλημα με έκτροπα στις εξέδρες.

Τους παλαίμαχους υποδέχθηκε ο διευθυντής κ. Αντώνης Παπαγεωργόπουλος, έκανε μια σύντομη αναφορά στην ιστορική ομάδα της πόλης μας, παρουσίασε έναν έναν τους ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στην προσφορά όλων στο άθλημα. Μεταξύ των παλαιμάχων ήταν ο Στέφανος Πιάζας, ο Ξενοφών Πάτρας, ο Παντελής Κατσιάκος, ο Χρήστος Πράπας, ο Αθανάσιος Μπακάλης και ο Κωνσταντίνος Ζαφείρης.

Όλοι πολλοί γνωστοί στο τρικαλινό κοινό, αλλά και πανελληνίως από τις συμμετοχές τους στις εθνικές ομάδες, αλλά και από τις μεγάλες ομάδες που πρωταγωνίστησαν στα σαλόνια της Α’ εθνικής. Παρουσιάστηκαν τραγούδια από τα παιδιά, φωτογραφικό υλικό και οι παλαίμαχοι απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών. Στο τέλος διεξήχθη ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και η εκδήλωση έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο διευθυντής του σχολείου Αντώνης Παπαγεωργόπουλος ευχαρίστησε  θερμά τους παλαίμαχους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση.