ΝΒΑ: Κάρι από άλλο γαλαξία !!!

Ο σταρ των Ουόριορς σταμάτησε στους 35 πόντους

Η σεζόν 2018/19 βρίσκεται ακόμα σε… βρεφικό στάδιο και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Αυτά που κάνει όμως ο σταρ των Ουόριορς στους πρώτους 7 αγώνες έχουν ως αποτέλεσμα να δίνει την εντύπωση ότι είναι… εξωγήινος.

Ο σταρ των Ουόριορς σταμάτησε στους 35 πόντους στην τελευταία νίκη της ομάδας του (κόντρα στους Νετς με 120-114). Συμπλήρωσε έτσι μία 7αδα αγώνων που αριθμεί 33.9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 1 κλέψιμο μέσο όρο, με το μυθικό 51.7% στα τρίποντα, αφού ανά αγώνα έχει 6.6/12.7 προσπάθειες από την γραμμή του τριπόντου! Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία που σημείωσε +5 τρίποντα σε 7 σερί αγώνες!

Οι σκέψεις του σταρ των Ουόριορς σίγουρα… τρομάζουν τους αντιπάλους του και ενθουσιάζουν τους θαυμαστές του. Σε περίπτωση που ο All Star γκαρντ καταφέρει να κάνει πράξη τα λεγόμενά του και να βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο για 6-7 χρόνια ακόμα, τότε όταν η κουβέντα πηγαίνει στο όνομά του δεν θα σταματάει απλώς στο ότι ήταν ένας τεράστιος παίκτης και ο καλύτερος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ. Πολλοί θα αναρωτιούνται μήπως είναι ο καλύτερος πόιντ γκαρντ όλων των εποχών, αφού θα έχει φτάσει σε ύψη που δεν έχει φτάσει ποτέ κανείς.