O Δέδας συνεργάτης του Μπλατ σε Ολυμπιακό

Από Τρίκαλα , πιάνει  δουλειά σε Ολυμπιακό ο Δέδας

 

 

Η εποχή του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει και όπως έγινε γνωστό ο πρώην βοηθός προπονητής των Τρικάλων θα γίνει συνεργάτης του

 

Ο Αμερικανοϊσραηλινός προπονητής θα έχει στο πλευρό του τον Κεστούτις Κεμζούρα, με τον Λιθουανό προπονητή να είναι ο άμεσος συνεργάτης αλλά ια πλαισιωθεί και από  τους Γιώργο Δέδα και Μιχάλη Καλαβρό, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τον Κεμζούρα στο ρόλο των βοηθών του Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ γνωρίζει πολύ καλά την οικογένεια Δέδα, καθώς ο Στέφανος Δέδας ήταν άμεσος συνεργάτης του κατά την παρουσία του άλλοτε προπονητή των Κλίβελαντ Καβαλίερς στον πάγκο του Άρη (2010).

Όσον αφορά τον Καλαβρό θεωρείται αυτή τη στιγμή ο νο.1 εξειδικευμένος προπονητής, όσον αφορά την ατομική βελτίωση των αθλητών και αναμένεται να πλαισιώσει, με τη σειρά του τους Κεμζούρα και Δέδα στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Απομένει η τυπική επικύρωση της συμφωνίας με τους δύο προπονητές, όμως τα δύο ονόματα έχουν «κλειδώσει» για το «ερυθρόλευκο» προπονητικό επιτελείο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.