O Δέδας στην Λήμνο, βοηθός του Μανωλόπουλου

MAVBLOPOYLOS DEDAS.f8838d510711b13e086dbeb02e9433f4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Θήτευσε πέρυσι στα Τρίκαλα.

Ο Γιώργος Δέδας έβγαλε την σεζόν πέρυσι στα Τρίκαλα αρχικά ως βοηθός του Μέξα και στην συνέχεια του Τακιανού. Η νέα σεζόν θα τον βρεί στο πλευρό του Μανωλόπουλου με τον οποίο συνεργάστηκε στην ΑΕΚ μαζί με τον Θανάση Μολυβδά.

Οι Γιώργος Δέδας και Θανάσης Μολυβδάς θα κάθονται δίπλα στον Σωτήρη Μανωλόπουλο στον πάγκο του Φάρου στη νέα σεζόν ως οι δυο άμεσοι συνεργάτες του. Ο προπονητής της ομάδας και τα… δεξιά του χέρια μάλιστα έχουν πιάσει ήδη δουλειά. Ο Μανωλόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει τα μίτινγκ με τους δυο συνεργάτες του και έχουν βάλει μπροστά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα στο νέο σπίτι της στην Λήμνο.

Ο νέος τεχνικός του Φάρου και το επιτελείο του συνεχίζουν και το ψάξιμο στην αγορά για τις μεταγραφές. Από την άλλη, έχουν το μυαλό τους και στο θέμα της παραμονής στην ομάδα παικτών που ήταν κλειδιά στη περσινή σεζόν.

Προτεραιότητα στην υπόθεση των συμβολαίων παικτών που ήταν στο φετινό ρόστερ είναι το θέμα του Νώντα Παπαντωνίου. Ο Μανωλόπουλος επιθυμεί την παραμονή στην ομάδα του Ελληνα γκαρντ, αλλά το θέμα δεν είναι εύκολο, καθώς ο Παπαντωνίου βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να παίξει στο εξωτερικόκαι μάλιστα  ήδη κάποιες… ξένες σειρήνες ηχούν στ’ αυτιά του.

Από την άλλη, στην ομάδα θα μείνει σίγουρα ο Γιώργος Διαμαντάκος, καθώς ο Σπαρτιάτης σέντερ μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ως… αναπληρωματικό 5άρι.

Από την άλλη, δύσκολα θα μείνει στη ομάδα ο Βασίλης Μουράτος. Ο Ελληνας γκαρντ ήδη συζητάει με άλλες ομάδες, ενώ έχει και πολύ μικρό μπάι άουτ στο συμβόλαιό του και έτσι όλα δείχνουν ότι είναι με το ένα πόδι έξω από την ομάδα.