T-Shirt για κάθε στιλιστική επιλογή

Τα t-shirts είναι τα ρούχα που αγοράζουν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο οι καταναλωτές, αφού φοριούνται καθημερινά. Στην αγορά θα βρείτε πλήθος επιλογών, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Η Ανδρική Μπλούζα T-Shirt “I am your Anchor” Guru είναι επώνυμη, με ριγέ σε λευκή βάση. Είναι κοντομάνικη με στρογγυλή λαιμόκοψη, καλοκαιρινή και απαλή στην αφή. Στην αγορά υπάρχουν πολλές μπλούζες καλοκαιρινές σε προσιτή τιμή.

Πρόκειται για μία Casual επιλογή, εύκολη στο συνδυασμό, η οποία ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα και σίγουρα. Φόρεσε τη με μοντέρνα τζιν παντελόνια ή ακόμη και με φόρμες.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέσιμα χρώματα: Κόκκινο & Γκρι

Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Η Ανδρική Μπλούζα T-Shirt “The Big Escape” Tracks SUPER SLIM FIT είναι στενή, κοντομάνικη, με σχέδιο στο στήθος και στρογγυλή λαιμόκοψη. Δεν χρειάζεται η ντουλάπα σου να ξεχειλίζει από ρούχα, αλλά θα πρέπει να αγοράζεις αυτά που σου αρέσουν περισσότερο και θα τα φοράς πιο συχνά.

Τα ανδρικά t-shirts είναι ρούχα τα οποία θα φοράς όλο το χρόνο, είτε μόνα τους, είτε μέσα από ζακέτες και φουτεράκια. Θα τα χρησιμοποιείς σχεδόν καθημερινά, ενώ είναι σχετικά φθηνά.

Επίλεξε ένα μπλουζάκι οικονομικό, απαλό στην αφή και δροσερό. Με σχέδιο στο στήθος και διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις. Φόρεσε κοντομάνικα μπλουζάκια κάθε ημέρα, συνδυάζοντας τα με τζιν ή βερμούδες.

Χαρακτηριστικά:

Διαθέσιμα χρώματα: Μαύρο, Γκρι, Κόκκινο, Σκούρο Μπλε & Μπλε navy

Σύνθεση: 95% Βαμβάκι & 5% Λίκρα