Σε FIFA-UEFA και Υπ.Δικαιοσύνης καταγγέλλει τον ΠΑΟΚ η ΑΕΚ

30680672__EVA9097.limghandler

Στέλνουν φάκελο με υλικό από τα όσα έγιναν στην Τούμπα

«Φωτιά» παίρνουν εκ νέου τα πειθαρχικά όργανα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και συγκεκριμένα με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό έχοντας μάλιστα μαζί του και όπλο.

Παράλληλα, όμως, η ΑΕΚ έχει καταγγείλει ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ είπε στον Γιώργο Κομίνη: «Είσαι νεκρός», οπότε βάσει όλων αυτών –και εφόσον καταγραφούν στο φύλλο αγώνα- ο ΠΑΟΚ απειλείται να κληθεί με τα άρθρα 19 και 20 του Πειθαρχικού Κώδικα.Το νομικό επιτελείο των κιτρινόμαυρων ετοιμάζεται να καταγγείλει τον ΠΑΟΚ τόσο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όσο και στις UEFA και FIFA.

Μάλιστα ετοιμάζουν μεγάλο φάκελο με φωτογραφίες και βίντεο από όλα όσα συνέβησαν κατά την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη, που οπλοφορούσε, μαζί με τους ανθρώπους ασφαλείας του στο χορτάρι.

Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τον Ιβάν Σαββίδη ο Παναγιώτης Κονέ.

Ο χαφ της ΑΕΚ χαρακτήρισε «αθλιότητες» το ντου του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο (και μάλιστα οπλοφορώντας), ενώ απόρησε με τη στάση του Γιώργου Κομίνη, ο οποίος, όπως τόνισε ο ποδοσφαιριστής, ζήτησε από την Ένωση να επιστρέψει στο γήπεδο μετά από μιάμιση ώρα, χωρίς να την ενημερώσει για το αν είχε μετρήσει το γκολ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κονέ στην ΕΡΤ

«Ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, έδωσε οφσάιντ. Το άκουσα κιόλας, ήμουν εκεί, δίπλα του. Μετά μπήκε ο κ. Σαββίδης στο γήπεδο και απειλούσε τον διαιτητή από όσο κατάλαβα. Τον απειλούσε με το όπλο του, δεν ξέρω… Μετά από μιάμιση ώρα ο κ. Κομίνης μας είπε να βγούμε έξω να παίξουμε μπάλα. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Πώς να βγούμε μετά από τόση ώρα για να παίξουμε 5’; Μας είπε μάλιστα πως θα αποφασίσει έξω τι θα γίνει με το γκολ. Ποιος ο λόγος να το πει έξω και όχι μέσα στα αποδυτήρια; Πώς γίνεται να βγούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο χωρίς να ξέρουμε από πριν το σκορ; Περίεργα πράγματα.

 

Για απειλές που δέχεται η ομάδα και τα στελέχη της κάνουν λόγο στον ΠΑΟΚ, με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ξημερώματα της Δευτέρας και μετά τη διακοπή του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την διακοπή της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

12.03.2018Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, προετοιμάζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την προστασία τόσο της ομάδας, όσο και όλων των στελεχών και συνεργατών του, από τις απειλές και τις επιθέσεις που δέχτηκαν και δέχονται. Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις επί των θεμάτων αυτών».