Σετ κουρευτικής και ξυριστικής μηχανής 8 σε 1

Οι κουρευτικές μηχανές χρησιμοποιούνται όλο και συχνά από τους καταναλωτές στις μέρες μας. Βοηθούν μικρούς και μεγάλους να περιποιηθούν την εμφάνισή τους.

Το πλήρες Σετ Κουρευτικής & ξυριστικής μηχανής για μαλλιά & γένια All-in-One Kemei KM-680A είναι ένα χρήσιμο κιτ περιποίησης για τον άντρα, προσφέροντας προσεγμένη εμφάνιση στο πρόσωπο, τα μαλλιά και όλο το σώμα. Πρόκειται για ένα επαναφορτιζόμενο σετ με μεγάλη διάρκεια λειτουργίας 40 λεπτών.

Διαθέτει λειτουργία Turbo και ρυθμιζόμενες, αυτοακονιζόμενες λεπίδες. Η ξυριστική μηχανή προσώπου σώματος επαναφορτιζόμενη 8 σε 1 και επαγγελματικό trimmer κάνει το ξύρισμα μία εύκολη και διασκεδαστική διαδικασία. Διαθέτει 7 διαφορετικές κεφαλές και θεωρείται ιδανική για το μούσι, την γενειάδα, το μουστάκι, τις φαβορίτες, για διάφορα σημεία του προσώπου, του σώματος, τις τρίχες που εξέχουν από τα αυτιά και την μύτη.

Είναι ένας απαραίτητος εξοπλισμός για όσους ασχολούνται συχνά με την περιποίησης του προσώπου. Δεν πιάνει χώρο, ενώ στερεώνετε όλα τα αξεσουάρ πάνω στην βάση και τα έχετε όλα μαζί τακτοποιημένα και έτοιμα για χρήση.

Η κουρευτική και ξυριστική μηχανή για μαλλιά και γένια All-in-One της Kemei KM-680A αποτελεί την καλύτερη επιλογή περιποίησης για τον άντρα, για προσεγμένη εμφάνιση με επαγγελματική φροντίδα.

Η μηχανή είναι επαναφορτιζόμενη και η διάρκεια φόρτισης ανέρχεται στα 40 λεπτά. Ακόμα, διαθέτει λεπίδες κατασκευασμένες από τιτάνιο, οι οποίες προσφέρουν ανθεκτικότητα στην χρήση και ακρίβεια στην κοπή. Η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει τη διαφορά στην ανδρική περιποίηση.