Ηχεία Bluetooth για να κάνετε τη διαφορά

Τα ηχεία υπολογιστή παρουσιάζουν διαρκώς αυξημένες πωλήσεις σήμερα, αφού συνδυάζουν αρκετά πλεονεκτήματα, χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας. Οι εταιρείες διαθέτουν στην αγορά νέα μοντέλα, που παρέχουν άψογο ηχητικό αποτέλεσμα.

Τα LG Ηχεία Bluetooth PH2 Μαύρο με αδιάβροχη κατασκευή, σύνδεση Bluetooth & AUX 3,5mm και διάρκεια μπαταρίας που αγγίζει τις 6 ώρες κάνουν τη διαφορά για μικρούς και μεγάλους. Το φορητό Bluetooth ηχείο LG PH2 έχει  μικρές διαστάσεις, προσφέρει μοναδικό ήχο και διαθέτει ενσωματωμένος φωτισμό για να δημιουργείτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Ξεχωρίζει χάρη στην αδιάβροχη κατασκευή του, ενώ η διάρκεια μπαταρίας του ηχείου αγγίζει τις 6 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο, για να  απαντήσετε τις κλήσεις σας απευθείας στο ηχείο.

Διαθέτει ασύρματη τεχνολογία Bluetooth για συμβατότητα και ευκολία, αλλά και mini jack 3.5mm, για να το συνδέετε με όποια άλλη συσκευή επιθυμείτε. Χάρη στον ενσωματωμένο φωτισμό και τις διαφορετικές λειτουργίες του κάνει τη διαφορά, ενώ με τις φωτεινές ενδείξεις σας ενημερώνει όταν πρέπει να το φορτίσετε, για να μην ξεμείνετε από μπαταρία.

Συνδέστε το smartphone στο LG PH2 και μιλήστε αφού η μουσική σταματάει αυτόματα σε κάθε εισερχόμενη κλήση. Τέλος, με την υποδοχή mini jack 3.5mm θα συνδέσετε και τα πιο παλιά MP3 ή όποια άλλη συσκευή αναπαραγωγής ήχου έχετε.

Χαρακτηριστικά:

Χρώμα: Μαύρο

Συνολική Ισχύς: 5 Watt

Σύνδεση: Bluetooth

Αυτονομία Μπαταρίας: έως 6 ώρες

Aδιάβροχη Κατασκευή: Ναι (IPX4)

Βάρος: 0.17 kg