Εσβησαν οι ελπίδες του Νεοχωρίου

Εχασε εντός έδρας από τον ΑΟ Σελλάνων Δεν είχε ελπίδες το Νεοχώρι για παραμονή το ματς με τα Σέλλανα τυπικής διαδικασίας και οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν 0-1. Ο Βουκομάνοβιτς ήταν ο σκόρε και σ’ αυτό το ματς πετυχαίνοντας το γκολ στο 60 ενώ το Νεοχώρι έπαιξε με 10 παίκτες από το  3′ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Καρατζά .

 

με τον ουραγό του ομίλου  Αχιλλέα  Φαρσάλων σε ένα ματς που θα δοθεί στα Φάρσαλα αλλά δεν θα απασχολήσει πολύ κόσμο αφού και οι δύο ομάδες έχουν πλέον συμβιβαστεί με το σενάριο του υποβιβασμού . Από κει και μετά έρχεται η δράση της αγωνιστική της 24η μέρας  κατά την οποία οι ερυθρόλευκοι του Διγενή  θα φιλοξενήσουν τη Θήβα στο γήπεδο Οιχαλίας  και στο τελευταίο ματς του μήνα ενώ μετά θα παίξουν εκτός έδρας ένα ακόμα πιο δύσκολο ματς με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου στη Νέα Ιωνία.Όπως γίνεται αντιληπτό το πρωτάθλημα μπορεί να έχει δρόμο μπροστά του, όμως για τον Διγενή  ο δρόμος αυτός θα είναι κάτι σαν αγωνιστική αγγαρεία…

 

Διγενής Νεοχωρίου: Καρατζάς, Αετόπουλος, Τζέλης, Γούτσιος, Σαρακατσάνος, Μπασιάκας, Κολοβός, Σκόνδρας, Τσαλάκου, Μεζίνη, Νικόλαρος.

Α.Ο. Σελλάνων Κουτσόπουλος, Μετούσι, Αρχοντής, Κούρκουλας, Τζάνης, Χάδιαρης, Θεοδωρόπουλος, Διπλάρης, Κοντός, Υφαντής, Βουκομάνοβιτς.

4ος όμιλος – 22η αγωνιστική

ΝΠΣ Βόλος-Ολυμπιακός Β. 1-0 
Διγενής Νεοχωρίου-ΑΟ Σελλάνων 0-1
ΑΠΟΚ Βελούχι-Αχιλλέας Φαρσάλων
ΓΣ Αλμυρού-Θήβα 3-0
Αμβρυσσεάς Διστόμου-Οπούντιος Μαρτίνου 5-0
Αστέρας Ιτέας-Ρήγας Φεραίος 2-0