Bluetooth Ηχεία μεγάλης εμβέλειας

Δες εδώ ότι τα ηχεία bluetooth ανήκουν σε μια κατηγορία εξελιγμένων προϊόντων, τα οποία σημειώνουν σταθερά μεγάλες πωλήσεις και στη χώρα μας. Στην αγορά θα βρείτε δεκάδες μοντέλα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες σας.

Το Ion Tailgater Go Express Bluetooth Ηχείο θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό. Διαθέτει μεγάλο woofer 4 ιντσών ευρείας διασποράς και υψηλής ποιότητας ήχο, με ισχύ 20W για διασκέδαση παντού. Επιπλέον προσφέρει εύκολη διασύνδεση με smartphone με ένα άγγιγμα μέσω NFC,

Είναι αδιάβροχο, μικρό σε μέγεθος, ασύρματο, φορητό Bluetooth ηχείο με ενσωματωμένο ραδιόφωνο AM/FM, επαναφορτιζόμενη μπαταρία, και USB Power bank. Διαθέτει και είσοδο για καλώδιο 3.5mm για εξωτερική πηγή ήχου που δεν διαθέτει Bluetooth και είσοδο μικροφώνου για ομιλίες, karaoke, κλπ, αλλά και θύρα USB για φόρτιση κινητού, tablet ή άλλης μικροσυσκευής.

Η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία προσφέρει περισσότερες από 30 ώρες συνεχούς λειτουργίας, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο ραδιόφωνο AM/FM με φωτεινή ευανάγνωστη οθόνη. Το bluetooth ηχείο Ion Tailgater Go Express διαθέτει αντίσταση στο νερό (IPX4), κάτι που το κάνει ιδανικό για την παραλία, την πισίνα, το κάμπινγκ και πολλές ακόμα δραστηριότητες σε όποιο σημείο και αν βρίσκεστε.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς: 20 Watt

Βάρος: 2.5kg

Τύπος σύνδεσης: Bluetooth 4.0

Ύψος: 18.3cm

Πλάτος: 20.8cm

Αδιάβροχο: Ναι

Χρόνος Playtime: έως 50 ώρες

Σύνδεση          Ασύρματα

Ενδείκνυται για           Οικιακή & Επαγγελματική χρήση

Εγγύηση Προμηθευτή            2 έτη