Πολυκαφετιέρα

Δες εδώ πως οι καφετιέρες είναι συσκευές, τις οποίες συναντάμε στην εποχή μας σε όλο και περισσότερα σπίτια ή καταστήματα. Τα νέας γενιάς προϊόντα έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές. Έτσι, κάνουν τη διαφορά και στον καθημερινό καφέ.

Η πολυκαφετιέρα Mini Me με πίεση 15 bars αυτόματη ρύθμιση πίεσης διαθέτει αυτόματη και χειροκίνητη λειτουργία με επτά επίπεδα δοσομέτρησης. Πρόκειται για μια καινοτόμο συσκευή που κάνει τα πράγματα πανεύκολα, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς. Μπορείς να φτιάξεις το τέλειο ρόφημα χωρίς καθόλου κόπο.

Ανοίγεις την συσκευή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν είναι έτοιμη τοποθετείς την κάψουλα στην ειδική υποδοχή και χάρη στην τεχνολογία “Play and Select” επιλέγεις την ποσότητα που αναφέρεται σε κάθε κάψουλα έτσι ώστε να σταματήσει μόνη της όταν το ρόφημα είναι έτοιμό. Τέλος, ρυθμίζεις τον μοχλό σε κρύα ή ζεστή λειτουργιά αναλόγως με το ρόφημα που θες.

Διαθέτει άψογο design και βολικό της μέγεθος. Η MINI ME ταιριάζει τέλεια στην κουζίνα σου. Είναι ειδικά κατασκευασμένη για να εξοικονομεί ενέργεια και με ειδική σχάρα για να χωράει όλα τα μεγέθη κούπας. Αποτελεί ιδανική επιλογή και για καλοκαιρινά ρόφημα, απλά με το τράβηγμα του μοχλού κρύας λειτουργίας.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς   1600 Watt

Πίεση 15 bar

Σύστημα κάψουλας Dolce Gusto

Ξεχωριστό Φίλτρο για μερίδα Espresso Δεν διαθέτει

Ακροφύσιο Ατμού Δεν διαθέτει

Κανάτα  Δεν διαθέτει

Ρύθμιση Ροής Ατμού Δεν υποστηρίζεται

Αποσπώμενο Δοχείο Νερού Διαθέτει

Μεταλλική Πλάκα Προθέρμανσης Φλυτζανιών Δεν διαθέτει

Μύλος Καφέ Δεν διαθέτει

Χρώμα Μαύρο-Γκρι

Επιπλέον Δώρο φλιτζάνι cappuccino, θήκη καψουλών, κασετίνα 4 ροφημάτων

Εγγύηση Προμηθευτή 2 έτη