Απολαυστικός καφές με μηχανή espresso

Βρες εδώ μηχανή εσπρέσο, μία συσκευή, την οποία θα εντοπίσετε εύκολα στην εποχή μας στην αγορά σε δεκάδες διαφορετικά μοντέλα. Τα νέας γενιάς προϊόντα υπόσχονται να κάνουν τη διαφορά.

Η Siemens TI305206RW EQ.3 s500 Μηχανή Espresso παρέχει ιδανική θερμοκρασία εκχύλισης για ιδιαίτερα πλούσιο άρωμα χάρη στο σύστημα sensoFlow. Η ιδανική θερμοκρασία εκχύλισης του τέλειου espresso κυμαίνεται μεταξύ 90°C και 95°C. Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, ο καφές δεν απελευθερώνει όλο του το άρωμα. Εάν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, ο καφές αποκτά γρήγορα γεύση καμένου. coffeeDirect.

Τα ακροφύσια του καφέ ρυθμίζονται σε ύψος, για να χωράνε από κάτω ακόμα και ποτήρια Latte Macchiato. Ακόμη, διαθέτει εμπρόσθιο άνοιγμα της πόρτας της συσκευής για εύκολο καθαρισμό και για να μην απαιτείται μεγάλος χώρος στον πάγκο της κουζίνας. Όλες οι λειτουργίες είναι ορατές στην οθόνη και τις ελέγχεις εύκολα, αγγίζοντας ένα κουμπί.

Έχει αποσπώμενη 1.4 lt δεξαμενή νερού και φίλτρο Brita, το οποίο μειώνει την περιεκτικότητα του νερού σε άλατα και φιλτράρει τις ουσίες που επηρεάζουν την οσμή και τη γεύση του.

Χαρακτηριστικά

Ισχύς  1300 Watt

Πίεση 15 bar

Σύστημα κάψουλας  Δεν υποστηρίζεται

Ακροφύσιο Ατμού  Διαθέτει

Ρύθμιση Ροής Ατμού Υποστηρίζεται

Ξεχωριστό Φίλτρο για μερίδα Espresso   Δεν διαθέτει

Αποσπώμενο Δοχείο Νερού  Διαθέτει

Μεταλλική Πλάκα Προθέρμανσης Φλυτζανιών   Διαθέτει

Μύλος Καφέ  Διαθέτει

Χρώμα  Μαύρο

Επιπλέον   Εμπρόσθιο άνοιγμα της πόρτας της συσκευής για εύκολο καθαρισμό, Εγγύηση 15.000 φλιτζανιών,

Βάρος σε Kg   7.3

Εγγύηση Προμηθευτή   2 έτη