Καθημερινή φροντίδα

Η ακμή https://www.parapharmacie.gr/cat/akmi/ είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάρα πολλοί νέοι, αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Τα διάφορα πρωτοποριακά σκευάσματα που διατίθενται στο εμπόριο από τις εταιρείες καλλυντικών, δίνουν λύσεις σε αυτό το ζήτημα.

Το Bioderma Sébium Global Cover Καθημερινή Φροντίδα για Ακμή & Επιρρεπές Δέρμα με σοβαρά ελαττώματα, κηλίδες & σπυράκια, με χρώμα, 30ml έχει άμεση δράση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Με τη χρήση της συγκεκριμένης φόρμουλας, θα έχετε άμεσα ένα ματ αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για δώδεκα ώρες. Πιο συγκεκριμένα, εξαλείφει τα στίγματα και τα σπυράκια, ρυθμίζοντας τη λάμψη του προσώπου. Επιπλέον, δεν αφήνει γραμμές.

Η συγκεκριμένη κρέμα είναι κατάλληλη για επιδερμίδες με ακμή και δέρματα με σοβαρά ελαττώματα (κηλίδες, σπυράκια, κ.ά.). Τα σημάδια περιορίζονται, ενώ οι κηλίδες κρύβονται και το δέρμα εξομαλύνεται. Το Sébium Global Cover είναι μια θεραπεία υψηλής απόδοσης με χρώμα. Ενεργεί στις αιτίες των κηλίδων και των μαύρων πόρων, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία SeboRestore [Fluidactiv patent (TM) – Bakuchiol].

Με αυτό τον τρόπο εξισορροπεί τη σύνθεση του σμήγματος για την αποκατάσταση των φυσικών προστατευτικών λειτουργιών του και αποτρέπει τη δημιουργία νέων κηλίδων. Ενεργεί σε υπάρχοντα σημεία και σπυράκια και μειώνει τα σημάδια. Ο γλυκονικός ψευδάργυρος καθαρίζει την επιδερμίδα και ρυθμίζει τη λάμψη.

Η ενολοξόνη καταπραΰνει το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα και η γλυκερίνη ενυδατώνει την επιδερμίδα για εγγυημένη άνεση. Τέλος, ο συνδυασμός δερματολογικών δραστικών συστατικών – εστέρων AHA και σαλικυλικού οξέος – καθαρίζει τους πόρους, ενώ παράλληλα εξομαλύνει την υφή της επιδερμίδας.