Τιμήθηκε ο Λίποβι

DSCF1951

Για την προσφορά του στα Τρίκαλα BC Aries.

Ένας απο τους βασικούς πυλώνες της περσινής πετυχημένης χρονιάς στα Τρίκαλα BC Aries ήταν ο Ουκρανός Αλεξάντερ Λίποβι ο οποίος και τιμήθηκε απο τον πρόεδρο της ΚΑΕ Βαγγέλη Φρύδα για την προσφορά του ενώ όο το κλειστό τον χειροκρότησε.

Ο “Λίπα” αγωνίστηκε με την Εθνική Ουκρανίας στο Euro του περασμένου καλοκαιριού και πήρε μεταγραφή στον Προμηθέα Πάτρας με συμβόλαιο διπλάσιο αυτού που του πρόσφεραν πέρυσι τα Τρίκαλα κεφαλαιοποιώντας την πολύ καλή του παρουσία.

Οι σχέσεις που ανέπτυξε με τα Τρίκαλα παραμένουν στενές. Επισκέφτηκε το ξενοδοχείο στο οποίο είχε καταλύσει η ομάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Αθήνα ενώ συχνή είναι η επικοινωνία του με ανθρώπους της ομάδας και ειδικότερα με τον γυμναστή Πέτρο Συρακόπουλο ο οποίος με δική του εισήγηση εργάστηκε το καλοκαίρι στην Εθνική Ουκρανίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λίποβι μετά το τέλος του παιχνιδιού έμεινε στα Τρίκαλα και το πρωί της Κυριακής αναχώρησε για την Αθήνα απ’ όπου θα πετάξει για την πατρίδα  του μιας και έχει δύο παιχνίδια με την Εθνική.