Υγρό συμπλήρωμα διατροφής για τα παιδιά

Οι βιταμίνες για παιδιά https://www.parapharmacie.gr/cat/bitamines-gia-paidia κυκλοφορούν στο εμπόριο σε ευρεία γκάμα και αποτελούν την ιδανική λύση για τους γονείς που επιζητούν το καλύτερο για τη διατροφή των παιδιών τους. Στηρίζονται σε μια σειρά ισχυρών φυσικών ουσιών.

Το Cosval Floramax Fast, 7×10 ml είναι ένα υγρό συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά και βιταμίνες, το οποίο συμβάλλει στη γρήγορη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας και της λειτουργίας του εντέρου. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των τριών ετών. Ο συνδυασμός των γαλακτοβάκιλων και των βιταμινών έχει ως αποτέλεσμα τη γρήγορη αποκατάσταση της εντερικής χλωρίδας και την ομαλή λειτουργία του εντέρου.

Περιέχει:

– Lactobacίllus Caseί που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, εμποδίζοντας τον πολλαπλασιασμό των επιβλαβών βακτηρίων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις δυσκοιλιότητας και στο σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.

– Lactobacίllus Acidopbίllus που αποτελεί τον κύριο ένοικο του λεπτού εντέρου. Βρίσκεται ακόμα στο στόμα και στον γυναικείο κόλπο. Παράγει λακτάση, η οποία βοηθά στην διάσπαση των συστατικών του γάλακτος.

– Lactobacίllus Sporogen, ένα στέλεχος ανθεκτικό στα γαστρικά υγρά και την υψηλή θερμοκρασία. Εγκαθίσταται στο εντερικό επιθήλιο και παράγει την μικροχλωρίδα που είναι απαραίτητη, ειδικά σε περιόδους χρήσης αντιβιοτικών.

– Lactobacίllus SαΙivaruius που είναι ισχυρό πρωτεολυτικό και ενεργεί και σε πολύ χαμηλές τιμές pH. Βελτιώνει τη πέψη, και είναι χρήσιμο σε περιπτώσεις τυμπανισμού και ερυγών.

– Bίfidobacterίa που κατοικούν κυρίως στο έντερο. Στα παιδιά αποτελούν το 99% της μικροχλωρίδας και ο πληθυσμός τους μειώνεται με αύξηση της ηλικίας καθώς και με τον πυρετό.

Ακόμα, περιέχει βιταμίνη C που διατηρεί υγιή τα κύτταρα.