Για την τόνωση του παιδικού οργανισμού

Οι συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας και οι νέες διατροφικές συνήθειες, έχουν αρνητικές συνέπειες όσον αφορά τη διατροφή μικρών και μεγάλων. Οι βιταμίνες για παιδιά www.my-pharmacy.gr/tag/bitamines-gia-paidia έχουν γίνει ένα απαραίτητο μέσο για πολλές οικογένειες, αφού μόνο έτσι μπορούν να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν σε βασικά στοιχεία που χρειάζεται σε καθημερινή βάση ο ευαίσθητος παιδικός οργανισμός.

Το Eladiet Jelly Kids Prevent Παιδικό Σιρόπι Βασιλικού Πολτού για Τόνωση & Ενέργεια, με γεύση φράουλα, 250ml ανήκει σε μια κατηγορία προϊόντων, τα οποία έχουν βελτιωμένη σύνθεση. Ακόμη, προσφέρουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται τα μικρά παιδιά, προκειμένου να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και να αποφύγουν ιώσεις και κρυολογήματα.

Το Eladiet Jelly Kids Prevent είναι ένα παιδικό φυτικό σιρόπι με βασιλικό πολτό, πρόπολη, γύρη και πέντε βιταμίνες για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού των μικρών παιδιών. Διατίθεται στην αγορά σε ευχάριστη γεύση φράουλα. Ο βασιλικός πολτός είναι μια θρεπτική και παχύρευστη ουσία, η οποία αποτελεί την τροφή των νυμφών της μέλισσας.

Περιέχει μέταλλα, ιχνοστοιχεία και βιταμίνες (Α, Β1, Β2, Β6, Β12), σάκχαρα, πρωτεΐνες, αμινοξέα και λιπίδια. Ο συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων βοηθάει άμεσα και αποτελεσματικά στη φυσική τόνωση του οργανισμού, προσφέροντας αντοχή και ενέργεια.

Η πρόπολη είναι μια από τα πιο ισχυρές αντιβιοτικές και αντιμικροβιακές ουσίες της φύσης. Βοηθά στη μείωση του ερεθισμού του λαιμού και προστατεύει από αναπνευστικές λοιμώξεις. Η γύρη έχει αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, χάρη στα ιχνοστοιχεία της.

Οι καρποί από ασερόλα διαθέτουν στον οργανισμό βιταμίνη C (ασκορβικό οξύ) σε 100% απορροφήσιμη μορφή και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία.