Ενδυναμώστε νύχια, δέρμα και μαλλιά

Στην εποχή μας, όλο και πιο πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω των περιβαλλοντικών ρύπων και της κακής διατροφής, του άγχους και του στρες. Οι βιταμίνες για μαλλιά https://www.ifarmacy.gr/tag/bitamines-gia-mallia μπορούν να βοηθήσουν σε καταστάσεις που αφορούν το τριχωτό της κεφαλής.

Το Vitabiotics Perfectil Plus Nails Extra Support, 60 tab είναι ένας εξειδικευμένος συνδυασμός συστατικών που συμβάλλουν στο σχηματισμό των νυχιών και τα βοηθούν να είναι γερά και υγιή. Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής Perfectil Plus Nails περιέχει αμινοξέα, MSM, εκχύλισμα horsetail, ασβέστιο και βιταμίνες, που συμβάλλουν στο σχηματισμό των νυχιών και τα βοηθούν να είναι γερά και υγιή.

Συγκεκριμένα, το φυτικό εκχύλισμα horsetail (πηγή πυριτίου), το MSM, το ασβέστιο και τα αμινοξέα L-μεθειονίνη και L-κυστίνη βοηθούν στην ανάπτυξη των νυχιών και στη μείωση της ευθραυστότητάς τους. Επιπλέον, η βιταμίνη C συμβάλλει στο σχηματισμό του κολλαγόνου και στη διατήρηση της υγείας των νυχιών και των ιστών γύρω από αυτά. Οι βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία, όπως ο ψευδάργυρος και το σελήνιο, βελτιώνουν την αντοχή των νυχιών.

Ακόμα, η έλλειψή τους μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση λευκών στιγμάτων και ραβδώσεων σε αυτά. Το Perfectil Plus Nails συνδράμει στη διατήρηση δυνατών νυχιών, αλλά φροντίζει και για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, λακτόζη, αλάτι ή μαγιά, ούτε φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες. Έτσι, η σωστή χρήση του συγκεκριμένου σκευάσματος δεν παρουσιάζει παρενέργειες.