Προστατευτείτε από τσιμπήματα εντόμων

Τα τσιμπήματα https://www.ifarmacy.gr/tsimpimata/ από τα διάφορα είδη εντόμων που επιτίθενται με μεγαλύτερη συχνότητα από την άνοιξη έως το καλοκαίρι, μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα. Τα αντικουνουπικά αποτελούν ένα απαραίτητο προϊόν για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Το Vioryl Repelkito Spray κυκλοφορεί στο εμπόριο σε συσκευασία των 120ml. Χρησιμοποιείται κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου τα ενοχλητικά έντομα βρίσκονται σε έξαρση. Εφαρμόστε το στα ακάλυπτα μέρη του σώματός σας. Μόνο με τρία ή τέσσερα πατήματα της αντλίας ανά πήχη, έχετε εγγυημένη προστασία έως και πέντε ώρες.

Είναι εμπλουτισμένο με την δραστική ουσία citriodol και με παρεμφερείς βοηθητικές ουσίες, που του δίνουν τη δυνατότητα να λειτουργεί ως απωθητικό ενάντια σε κουνούπια, μύγες, σκνίπες και άλλα ενοχλητικά έντομα. Προσφέρει προστασία με μεγάλη διάρκεια και αποτελεσματικότητα, καθώς με μερικά πατήματα της αντλίας μπορείτε να καλύψετε ένα μεγάλο εύρος της επιδερμίδας σας.

Ψεκάστε την απαραίτητη ποσότητα είτε στα χέρια σας είτε απευθείας στο εκτεθειμένο σημείο του δέρματος και απλώστε ομοιόμορφα, μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν. Φυλάξτε το σε μέρη που δεν βλέπουν και προσεγγίζουν παιδιά. Να μην χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των δύο ετών.

Όταν εφαρμόσετε στην περιοχή του προσώπου, βάλτε στις παλάμες των χεριών σας και απλώστε προσεκτικά στο πρόσωπο, αποφεύγοντας τα μάτια και το στόμα. Μην αναπνέετε κατά την διάρκεια της εκνέφωσης, ενώ σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά.