Εξελιγμένα σκευάσματα

Τα αντικουνουπικά για παιδιά https://www.mamacorner.gr/cat/antikounoupika-gia-paidia είναι εξελιγμένα σκευάσματα, τα οποία έχουν περάσει από αυστηρούς ελέγχους για να μπορέσουν να λάβουν την άδεια κυκλοφορίας στο εμπόριο. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι γονείς τα εμπιστεύονται κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Επιπλέον, υπάρχουν προϊόντα, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από μικρούς και από μεγάλους, με την ίδια αποτελεσματικότητα.

Το Autan Family Care Soft Spray Απωθητικό Κουνουπιών σε Σπρέι (Αερόλυμα Πούδρας), 100 ml είναι ένα ποιοτικό και αποτελεσματικό σκεύασμα, το οποίο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Χάρη στη μη λιπαρή του υφή, απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των δύο ετών. Το Autan Family Care Soft Spray είναι ένα απωθητικό κουνουπιών που αφήνει πάρα πολύ απαλή και στεγνή αίσθηση στο δέρμα.

Χάρη στη σύνθεσή του με άμυλο καλαμποκιού, απλώνεται μέσω μικρών σωματιδίων πούδρας και στεγνώνει γρήγορα στην επιδερμίδα σας. Απωθεί τα κουνούπια άμεσα. Η αποτελεσματική του δράση διαρκεί έως και τέσσερις ώρες, εφόσον τηρηθούν σωστά οι οδηγίες χρήσεως.

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόστε στα ακάλυπτα μέρη του σώματος. Χρειάζεται προσοχή, έτσι ώστε να εφαρμόζεται κάθε φορά η κατάλληλη ποσότητα. Ψεκάστε σε απόσταση 15-20 εκατοστά από το δέρμα με μια αργή σαρωτική κίνηση και επαλείψτε ομοιόμορφα με τα χέρια.

Όσον αφορά την επάλειψη του προσώπου, πρέπει πρώτα να ψεκάστε στα χέρια του ενήλικα και επαλείψτε λίγη ποσότητα στο πρόσωπο του ενήλικα ή του παιδιού. Επαναλάβετε την εφαρμογή όταν παρατηρήσετε μείωση της αποτελεσματικότητας. Πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική χρήση.