Προστατέψτε το χώρο σας από τα ενοχλητικά κουνούπια

Τα αντικουνουπικά για παιδιά https://www.propharmacy.gr/kat/antikounoupika-gia-paidia/ ανήκουν σε μια κατηγορία προϊόντων που είναι αναγκαία για την προστασία των μικρών ηλικιών από τα ενοχλητικά κουνούπια και τα υπόλοιπα έντομα. Άλλωστε, οι ηλικιακές ομάδες που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερο κίνδυνο από τους συγκεκριμένους «επισκέπτες» είναι τα μικρά παιδιά, τα μωρά και οι ηλικιωμένοι.

Το Picksan Απωθητικό Χώρου για Κουνούπια, σε κουτί αποτελεί μια ασφαλή εναλλακτική λύση για τα υγρά, τις ταμπλέτες και τα σπιράλ. Τα συγκεκριμένα προϊόντα έχουν δημιουργηθεί από τον καθηγητή Mehlhorn, του πανεπιστημίου του Ντίσελντορφ. Πρόκειται για τον σπουδαιότερο και πιο γνωστό Γερμανό ζωολόγο και παρασιτολόγο. Ανάμεσα σε 80 διαφορετικά φυσικά συστατικά, διέκρινε τα πιο δραστικά, τα οποία εν συνεχεία πέρασαν όλα τα απαραίτητα ποιοτικά τεστ, ανάλογα με αυτά που περιέχουν DEET (διαιθυλομετατολουαμίδη).

Πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για χρήση στο παιδικό δωμάτιο. Η σωστή χρήση του διώχνει τα κουνούπια από δωμάτια, σκηνές και οχήματα, αφού απελευθερώνει φυσικές δραστικές ουσίες. Ανοίξτε, γυρίζοντας το καπάκι και τοποθετήστε το κουτί στο χώρο. Αν θέλετε να επιμηκύνετε τη διάρκεια χρήσης, θα πρέπει να κλείνετε το καπάκι το πρωί. Να αερίζετε καλά το χώρο, διότι τα κουνούπια δεν σκοτώνονται, αλλά απομακρύνονται. Είναι κατάλληλο για χώρους έως 25 τ.μ.

Περιέχει Lavandula Hybrida και φυσικά ενεργά συστατικά, που σας προσφέρουν ακίνδυνη, φυσική προστασία. Δεν έρχεται σε άμεση επαφή με το δέρμα και δεν προκαλεί ερεθισμούς, για αυτό το λόγο προτιμάται από πολλούς γονείς.