Η Δήμητρα στο 13ο Salonica Cup

3-187Η Δήμητρα συμμετείχε στο 13ο Salonica Cup

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με απόλυτη επιτυχία και πολλές παραστάσεις στις αποσκευές της ολοκλήρωσε η Δήμητρα/Απόλλων τη φετινή χρονιά αφού συμμετείχε στο 13ο Salonica Cup από 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου. Στο συγκεκριμένο τουρνουά η ακαδημία της Δήμητρας είχε τη μεγαλύτερη αποστολή αφού συμμετείχαν 83 αθλητές σε έξι τμήματα (3 Παιδικά – 2 Προπαιδικά – 1 Τζούνιορ) και διέμεινε στο Hotel Athina, στην πισίνα του οποίου τα παιδιά έκαναν και τις απαραίτητες βουτιές.

Την αποστολή συνόδευσαν οι υπεύθυνοι της ακαδημίας Γκαραγκάνης – Γιαγιάκος, οι συνεργάτες τους προπονητές Βασιλείου – Πάτρας – Αετόπουλος, ενώ πολλοί γονείς  παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των αθλητών.

Σ’ ένα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά η Δήμητρα/Απόλλων κατάφερε να φτάσει και να κατακτήσει δύο τελικούς (Παιδικό 2002 – Τζούνιορ 2006) και έναν μικρό τελικό (Προπαιδικό 2004) ενώ και τα υπόλοιπα τρία τμήματα είχαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία.

 

-Την Κυριακή 2 Ιουλίου στα γήπεδα της Μπαλκούρας διεξήχθησαν οι τελικοί του τουρνουά Μουζακίου με τη συμμετοχή της Δήμητρας/Απόλλων, του Προμηθέα Λάρισας, της ακαδημίας Coerver, της Dinamo, του Ίλιον και του Μουζακίου. Όλες οι αποστολές προσπάθησαν παρά τη ζέστη να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ενώ έμειναν εντυπωσιασμένοι από τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις

 

-Η έναρξη της νέας σεζόν για τα τμήματα υποδομής της Δήμητρας/Απόλλων έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου. Η προετοιμασία της ερασιτεχνικής ομάδας θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Αυγούστου με την προώθηση πολλών παιδιών από την Παιδική ομάδα και η πρώτη συνάντηση των τμημάτων 2003, 2004 και 2005 θα γίνει στις 22 Αυγούστου.

 

– Η Δήμητρα Απόλλων θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή Μανούρα Νικόλαο για όσα πρόσφερε στα τμήματα υποδομής στα επτά χρόνια συνεργασίας, του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα με την ευχή ότι οι δρόμοι τους θα συναντηθούν ξανά.

 

– Το Δ.Σ., οι υπεύθυν