Ολοκληρωμένη πρόταση αντηλιακής περιποίησης

Τα αντηλιακά 1+1 δώρο είναι τα κορυφαία σε πωλήσεις καλλυντικά προϊόντα κάθε άνοιξη και κάθε καλοκαίρι. Αυτή είναι η χρονική περίοδος κατά την οποία οι εταιρείες κυκλοφορούν στην αγορά στοχευμένες προσφορές με στόχο να δελεάσουν το καταναλωτικό κοινό. Οι αυξημένες πωλήσεις αποδεικνύουν πως πετυχαίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το NUXE ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ SPF 30 & ΔΩΡΟ AFTER SUN ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ 100 ML είναι ένα συνδυαστικό πακέτο προσφοράς, το οποίο υπόσχεται υψηλού επιπέδου περιποίηση πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο.

Το πρώτο σκεύασμα είναι ένα αντηλιακό γαλάκτωμα για το πρόσωπο και το σώμα, το οποίο κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία των 150 ml. Έχει δείκτη προστασίας SPF 30 ενάντια στην υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία. Παράλληλα, ενυδατώνει το δέρμα, χαρίζοντας λαμπερό και ασφαλές μαύρισμα που διαρκεί. Παρέχει ψηλή αντηλιακή και κυτταρική προστασία ενάντια στη φωτογήρανση.

Χάρη στην εξελιγμένη του σύνθεση με νερό υάκινθου, διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη. Ακόμη, ο ανθός Kau Pe προφυλάσσει το δέρμα από τους ερεθισμούς. Τέλος, η πούδρα από σπόρους χαρουπιού βοηθάει στην ενεργοποίηση της φυσικής διαδικασίας του μαυρίσματος.

Έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα και ένα υπέροχο και διακριτικό καλοκαιρινό άρωμα. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο και φωτοσταθερό σκεύασμα. Δεν περιέχει οινόπνευμα και parabens.

Το δεύτερο προϊόν είναι ένα γαλάκτωμα για μετά την έκθεση στον ήλιο. Ενυδατώνει σε βάθος και ανακουφίζει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλο το 24ωρο. Προσφέρει μια ξεχωριστή αίσθηση δροσιάς που διαρκεί. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.