Μαύρη θήκη για το iPhone 7 Plus

Οι θήκες iPhone αποτελούν για κάθε άνδρα και γυναίκα που χρησιμοποιεί στην εποχή μας για πολλές ώρες σε καθημερινή βάση αυτού του τύπου το κινητό τηλέφωνό, ένα απαραίτητο αξεσουάρ, το οποίο εκτός από την προστασία, προσθέτει και στυλ. Στην αγορά κυκλοφορούν πολλά διαφορετικά προϊόντα, είτε με μοντέρνα είτε με κλασσική γραμμή, που καλύπτουν τις ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Η iJelly Metal Mercury – Apple iPhone 7 Plus Black είναι μια πολύ ποιοτική επιλογή για όλους τους χρήστες, οι οποίοι επιθυμούν να προσδώσουν μια κομψή εμφάνιση στην αγαπημένη τους συσκευή, συνδυάζοντας της με την αποτελεσματική προστασία από όλους τους καθημερινούς κινδύνους.

Η συγκεκριμένη θήκη διαθέτει ένα πολύ απαλό φινίρισμα, χαρίζοντας σας τέλεια αίσθηση αφής κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το iPhone 7 Plus. Παρέχει προστασία οθόνης αφού διαθέτει 0.9mm αυξημένο χείλος περιμετρικά στην μπροστινή όψη και ταυτόχρονα, προστατεύει τον φακό της κάμερας με το 1.8mm αυξημένος χείλος περιμετρικά της κάμερας.

Προστατέψτε το αγαπημένο σας iPhone 7 Plus και βοηθήστε το να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στην αρχική του κατάσταση, με την κομψή i-Jelly θήκη της Mercury.

Έχει σχεδιαστεί με ειδικό τρόπο, έτσι ώστε να μην καλύπτει τις λειτουργικές υποδοχές του τηλεφώνου και παράλληλα να επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της συσκευής. Εφαρμόζει άψογα στο αγαπημένο σας κινητό τηλέφωνο και το προστατεύει αποτελεσματικά από γρατζουνιές, σκόνη, πτώσεις στο έδαφος και χτυπήματα.