Υφασμάτινη θήκη – πορτοφόλι

Οι θήκες iPhone αποτελούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία των συσκευών νέας γενιάς. Η χρήση τους είναι καθημερινή και βοηθάει στο να παραμείνει το τηλέφωνό σας ανέπαφο από χτυπήματα, γρατζουνιές, πτώσεις και άλλες φθορές. Στο εμπόριο οι εταιρείες κυκλοφορούν ευρεία γκάμα προϊόντων σε χρώματα και σχέδια, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Η Forcel Canvas Diary Υφασμάτινη Θήκη Πορτοφόλι με δυνατότητα Stand Blue (iPhone 4 / 4s) είναι μία πολύ ποιοτική θήκη – πορτοφόλι της Forcell από ύφασμα τύπου jeans – canvas. Αγκαλιάζει το κινητό σας στην εσωτερική θήκη σιλικόνης και το προστατεύει τόσο στις δύο όψεις, όσο και περιφερειακά, ενώ έχει κομψά στριφώματα.

Έχει επιπλέον θήκες για κάρτες καθώς και για ταυτότητα, δίπλωμα, χρήματα κλπ. Κυκλοφορεί σε μπλε χρώμα με καφέ δέστρα από δερματίνη, η οποία κλείνει με μαγνητάκι, για να μένει κλειστή ακόμα και σε περίπτωση που πέσει στο έδαφος.

Έχει φτιαχτεί αποκλειστικά για το iPhone 4 / 4s και παρέχει μέγιστη προστασία, προσφέροντας στη συσκευή σας και μία εντυπωσιακή εικόνα. Την ίδια στιγμή κι ενώ το κινητό βρίσκεται στη θήκη του, εσείς μπορείτε να μιλήσετε, να βγάλετε φωτογραφίες, να το φορτίσετε ή να ακούσετε μουσική με τα ακουστικά, καθώς και να παρακολουθήσετε ό,τι επιθυμείτε σε οριζόντια θέση.