Οπαδοί και Σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ κατά Νέας Δημοκρατίας

Τα βάζουν και με βουλευτές της ΘεσσαλονίκηςΟ Πανελλήνιος Συνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Αθηνών εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στις δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τον Δικέφαλο και τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.  Του απαγορεύουμε να πιάνει στο στόμα του τον ΠΑΟΚ, τονίζει η ανακοίνωση .Αφηνουν δε βαρύταταες αιχμές στον αρχηγό της ΝΔ τονίζοντας πως καταφέρεται ανοικτά κατά ενός Αθλητικού Συλλόγου με τέτοιο μένος, και συστηματικότητα  ενώ περιέλαβαν και την Αννα Καραμναλή επικεφαλής του σκιώδους υφυπουργείου Αθλητισμού

 

Θέση πήρε και ο Σύνδεσμος του Κορδελιού, που στο υστερόγραφο της ανακοίνωσης που αφορούσε κυρίως την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ, στέλνει το δικό του μήνυμα:

σε όλους όσους με τόσο μένος έπεσαν πάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα για να μειώσουν την επιτυχία κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδος 2017. Κλείνei    μάλιστα με ένα “φαρμακερό” υστερόγραφο προς τους “γαλάζιους” πολιτικούς. “Προς τους βουλευτές, πολιτευτές, δημάρχους και λοιπούς παρατρεχάμενους της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουμε να πούμε προς στιγμήν το εξής. Η ΣΙΩΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ” έγραψαν χαρακτηριστικά.