Καταδίκη για την αποπλάνηση της 13χρονης στα Τρίκαλα

κατάλογοςΜε  καταδίκη του 66χρονου Τρικαλινού για την αποπλάνηση

 

Με την καταδίκη του 66χρονου Τρικαλινού για την αποπλάνηση 13χρονης έπεσε η αυλαία του απίστευτου δράματος που βίωσε το κοριτσάκι.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο και του επέβαλε ποινή κάθειρξης 15 ετών, με αποτέλεσμα να επιστρέψει στις Φυλακές Γρεβενών, όπου είχε προφυλακιστεί μετά την απολογία του.

Η αρρωστημένη δράση του 66χρονου, γείτονα της οικογένειας του κοριτσιού, είχε αποκαλυφθεί πέρυσι, μετά τη διαπίστωση πως ο πατέρας της μικρής είχε πεθάνει, αλλά η μητέρα της κρατούσε το πτώμα του στο σπίτι τους, στα Τρίκαλα, επί δύο μήνες! Τους άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων είχαν ειδοποιήσει γείτονες της οικογένειας, διαμαρτυρόμενοι για έντονη δυσοσμία από το σπίτι.
Η 13χρονη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. και τότε αποκαλύφθηκε το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια του γείτονά της, ο οποίος την παρέσυρε στο διαμέρισμά του. Σήμερα η ανήλικη ζει με τη θεία της, που ανέλαβε την κηδεμονία της, ενώ η μητέρα νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Ο 66χρονος, ο οποίος, προτού καν ακούσει την καταδικαστική απόφαση, ξέσπασε σε κλάματα, σύμφωνα με το δικαστήριο αποπλανούσε την ανήλικη από τον Νοέμβριο του 2014 έως τον Μάιο του 2015.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/katadiki-gia-tin-apoplanisi-tis-13chronis-sta-trikala