Eξελίξεις στην ΚΑΕ – Παραχώρησε τις μετοχές ο Σιαφαρίκας

 

siafarikas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέο μέτοχο αποκτά η ΚΑΕ Τρίκαλα B.C aries

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του «διαλόγου» στην ΚΑΕ Τρίκαλα εισέρχεται ο κ Χρήστος Πολονύφης που θα αποκτήσει το πακέτο μετοχών του Δημήτρη Σιαφαρίκα. Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας προχώρησε σε  παραχώρηση των μετοχών του προκειμένου να δρομολογηθούν οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΚΑΕ και το κάνει  μετά από δέσμευση και γραπτή δήλωση του κ Ρουσιαμάνη που τον ευχαριστεί για την κίνηση επισημαίνοντας μάλιστα πως « η  θέση του Δημήτρη στο γήπεδο και στην ΚΑΕ θα είναι πάντα εκεί και η βοήθεια του πάντα πολύτιμη» Μάλιστα όπως έγινε γνωστό όλο το αντίτιμο απο την παραχώρηση των μετοχών δόθηκε απο τον Αχιλλέα Ρουσιαμάνη για την στήριξη του φετινού μπάτζετ.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ρουσιαμάνη:

«Σήμερα  υπεγράφη το προσύμφωνο για την παραχώρηση του ποσοστού των μετοχών της Αιολος Τρικάλων ΚΑΕ που διατηρούσε ο κος Δημητρης Σιαφαρίκας στον κ Πολονύφη, όπως ήταν η επιθυμία μου .Θα ήθελα, δοθείσης της ευκαιρίας,  να ευχαριστήσω τον Δημήτρη  για την  ανιδιοτελή προσφορά του στην ΚΑΕ και στο Τρικαλινό μπάσκετ ,η οποία όπως όλοι μας γνωρίζουμε ήταν σημαντική και πολύπλευρη και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί .  Η θέση του στο γήπεδο και στην ΚΑΕ θα είναι πάντα εκεί και η βοήθεια του πάντα πολύτιμη.

Θα ήθελα επίσης να τονίσω προς κάθε πλευρά , παρά την επιθυμία κάποιων που προσπάθησαν πολλές φορές έντεχνα να ανακαλύψουν η να δημιουργήσουν δήθεν προβλήματα ,ότι ο ερασιτέχνης Αιολος Τρικάλων, η Ακαδημία μας ( Aiolos Basketball Academy -Trikala B.C. )  και η ΚΑΕ θα είναι πάντα ενωμένοι και ισχυροί σαν μια γροθιά. Εννοείται ότι πάντα στην οικογένεια μας θα προσπαθούμε να κάνουμε τις σχέσεις μας καλύτερες προς όφελος όλων των πλευρών. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα παιδιά της Ακαδημίας μας θα πλαισιώνουν την ανδρική ομάδα στην Α1 . Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει και για μας μια μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Τέλος θα ήθελα να δηλώσω ότι ο σύλλογος μας χρειάζεται όλους, χωρίς εξαιρέσεις και αφορισμούς. Πλέον είμαι αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα».