Αυτός είναι ο νέος Μέτοχος της ΚΑΕ Τρίκαλα

 

 

Ήταν παρών στο παιχνίδι του Σαββάτου –Oι πρώτες πληροφορίες

POLONYFHS ROYSIAMANHS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο  Χρήστος Πολονύφης διακρίνεται στο μέσον της φωτό να συνομιλεί  μαζί με τον Αχιλλέα  Ρουσιαμάνη

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα της εφημερίδας  «διαλόγος» : ο νέος μέτοχος της ΚΑΕ  είναι κάτοικος Γλυφάδας Αθηνών , εκπροσωπεί όμιλο που δραστηριοποιείται στα Logistiks  (έχει εργασιακές δράσεις αλλά και βάση και στη Βόρειο Ελλάδα)  και τις επαφές με το δίδυμο της aries  τις είχε ξεκινήσει από καιρό δείχνοντας και εμπράκτως το ζεστό ενδιαφερον για την ομάδα.

Το δημοσίευμα του «διαλόγου» επισημαίνει πως αρχικά  υπήρξε πρόταση για  εξαγορά της ΚΑΕ :  « κάτι που προς το παρόν δεν βάζει στο τραπέζι το δίδυμο της aries και προχωρά η κοινή συμπόρευση με  οργάνωση πλάνου πενταετίας  για το τμήμα.. Αξίζει να διευκρινιστεί δε πως ο  πρώην  πρόεδρος του Αιόλου Δ. Σιαφαρίκας ήταν γνώστης των νέων δεδομένων   .   έχει ενημερωθεί  από το ΔΣ της ΚΑΕ για όλες τις κινήσεις και προχώρησε  σε   δωρεάν παραχώρηση των μετοχών , αφού πρώτα έγιναν δεκτοί  δυο σημαντικοί  όροι  με κυριότερο την μη αλλαγή ονόματος και  της έδρας της ομάδας , αλλά και τη συμπόρευση του Ερασιτέχνη με την ΚΑΕ σε καλύτερο επίπεδο συνεργασίας.»

Ο Χρήστος Πολονύφης μαζί με ένα ακόμα συνεργάτη του (αριστερά στη φωτο) παρακολούθησε τα τρία τελευταία  ματς των Τρικάλων (μεταξύ των οποίων και αυτό με τον ΠΑΟΚ) αλλά και το προχθεσινό.