Oι Βασιλόπιτες και η γιορτή του ΑΣ Μετέωρα

1-91Την Κυριακή έκοψαν πίτες στον ΑΣ Μετέωρα

Την εκδήλωση τίμησαν εκ μέρους της δημοτικής Αρχής ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Ράντος, ο οποίος μίλησε με θερμά λόγια για το έργο της Διοικούσας Επιτροπής των Μετεώρων, για το φετινό ποδοσφαιρικό «θαύμα», όπως το αποκάλεσε, αλλά και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλαμπάκας κ. Σινάνης Αθανάσιος.

Την κοπή της Βασιλόπιτας τίμησαν ακόμη με την παρουσία τους, πρώην πρόεδροι της ομάδος (κ.κ Απόχας, Παπαχρήστος, Φαμίσης) μέλη προηγούμενων Διοικήσεων και εκπρόσωποι σωματείων της Καλαμπάκας. Τα παιδιά της Ακαδημίας των Μετεώρων, οι ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδος, όλοι οι προπονητές των Μετεώρων, οι χορηγοί των Μετεώρων και φυσικά οι γονείς των παιδιών, που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο! Μάλιστα φέτος η Διοικούσα Επιτροπή έκοψε Βασιλόπιτα προς τιμήν των φιλάθλων και των γονιών.

Τα δώρα, για όσα παιδιά βρήκαν τα φλουριά, αντιστοιχούσε σ΄ ένα μοντέρνο ρολόι χειρός, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου «Πετρόπουλος», το οποίο στηρίζει συνεχώς και αδιαλείπτως την προσπάθεια των Μετεώρων.

Τυχεροί ήταν οι : Άλντι Ταμπάκου, Γιάννης Σπυρόπουλος, Αχιλλέας Τρικάλης, Στέφανος Βαΐου, Νίκος Κρίτσας, Λεωνίδας Τόλης και Φίλιππος Λάιος. Από τους γονείς και φιλάθλους το φλουρί έπεσε στον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος κ. Καψάλη Αποστόλη.

Οι Βασιλόπιτες ήταν προσφορά του Ζαχαροπλαστείου «Ρόμπος» του κ. Διονύση Γκαντάλη, ο οποίος επίσης αποτελεί στήριγμα για την ποδοσφαιρική ομαδα της Καλαμπάκας.

4-586-28