Θέμα πάλι με το Κυλικείο του Σταδίου

Ζητούν έξωση για κακή χρήση μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Η υπόθεση είναι σε εκκρεμότητα από τον Σεπτέμβρη όταν αποκαλύφθηκε πως το κυλικείο άνοιγε μόνο για αγώνες του ΑΟ Τρίκαλα και όλες τις υπόλοιπες ημέρες παρέμεινε κλειστό

Από  τις αρχές φθινόπωρου είναι γνωστές οι καταγγελίες που έγιναν από γονείς αθλητών υπήρξαν και σχετικά δημοσιέυματα, όμως η    δημοτική αρχή  τις αγνόησε αφού εισπράττει κανονικά το ενοίκιο που καταβάλει η μισθώτρια εταιρία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ .

Ωστόσο, το θέμα έφεραν πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο μέλη και σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης (συγκεκριμένα οι κκ Καϊκης και Παπαθανασίου) κάνοντας λόγο για  μία κατάσταση που δεν συνάδει με το κανονισμό αλλά και το ρόλο που έχει ένα τέτοιο κατάστημα σε δημόσιο χώρο,  αφού όπως είναι  γνωστό τα κυλικεία σε σχολεία , νοσοκομεία αθλητικές υποδομές (αλλά και  σε όλες τις δημόσιες δομές)  , υποχρεούνται εκ του νόμου να λειτουργούν στο εργάσιμο ωράριο αυτών των υποδομών.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την έξωση του ενοικιαστή για κακή χρήση του μισθώματος που διέπεται από συγκεκριμένο κανονισμό.  Παντως όπως αναφέρει το trikalanews …ο κ. Γιαλιάς είναι τακτοποιημένος οικονομικά καθώς έχει πληρώσει και το μίσθωμα Δεκεμβρίου αλλά αυτό δεν φαίνεται να θεωρείται σημαντικό στοιχείο για το Δημοτικό Συμβούλιο απέναντι στην λειτουργία του κυλικείου.

«Χάρη θα του κάνουμε αν καταγγείλουμε την σύμβαση καθώς τον βοηθάμε να ΄΄απελευθερωθεί΄΄ από ένα μίσθωμα που το ΄΄χτύπησε΄΄ πολύ ψηλά και το είχαμε επισημάνει από την πρώτη στιγμή», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Παπαστεργίου, που ζήτησε να ελεγχθεί τι προβλέπει η σύμβαση μίσθωσης του κυλικείου ώστε να αποφασισθεί τι θα πράξει ο Δήμος».