Διάψευση της ΑΕΚ για το «αντίο και ευχαριστώ» του Μπάγεβιτς

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στην ΑΕΚ
Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη κατά τη παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ΑΕΚ, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, καθώς, την ώρα που όλοι περίμεναν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς να βρίσκεται στο πάνελ μαζί με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, ο έμπειρος εκτελεστικός διευθυντής, αποχωρούσε από τα γραφεία με την ατάκα «γεια σας και ευχαριστώ για όλα»!Οι φήμες που τον τελευταίο καιρό ανέφεραν πως ο Βόσνιος απέχει από τα καθήκοντά του, έχοντας δώσει όλο τον χώρο στον Μαϊστόροβιτς, μάλλον επιβεβαιώνονται και πλέον μένει να φανεί εάν από τον Γενάρη και μετά θα συνεχίσει να βρίσκεται στην ΠΑΕ ή θα αποχωρήσει.

Πάντως, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Μπάγεβιτς βρίσκεται στα Σπάτα χωρίς ενεργή συμμετοχή στη λειτουργία του συλλόγου, τουλάχιστον αναφορικά με τον αγωνιστικό σχεδιασμό.

Το βέβαιο είναι πως ο ίδιος αποστασιοποιείται και δεν υπάρχει θέμα… απομάκρυνσης, ενώ την ίδια στιγμή, επιβεβαιώνεται από κάθε πλευρά πως ο Μπάγεβιτς εξακολουθεί να διατηρεί άριστη σχέση με τον «ισχυρό» άνδρα των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρη Μελισσανίδη.

Διαψεύδει η ΠΑΕ ΑΕΚ

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Μπάγεβιτς φεύγει από την Ένωση.

Η ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση όπου αναφέρει :

«Κανένα απολύτως θέμα Μπάγεβιτς δεν υφίσταται για την ΑΕΚ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν και παραμένει εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα απολύτως ως προς τις αρμοδιότητές του ή την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκησης την οποία απολαμβάνει.

Η ΑΕΚ δεν γίνεται να ασχολείται με μυθεύματα και φθηνά κουτσομπολιά, χωρίς την παραμικρή δόση αλήθειας, τα οποία εκπορεύονται από κύκλους που μόνο κακό θέλουν να προκαλέσουν στην ομάδα μας».

Newsroom ΔΟΛ