Νέο διπλο η ΑΕΤ 0-1 επί των Καρυών

20161112_152508-ΑντιγραφήΤο γκολ σημειώθηκε μόλις στο 11ο λεπτό

 

Στο γήπεδο Γλίνους (λόγω τιμωρία της έδρας των Καρυών) διεξήχθη η αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική στην Α ερασιτεχνική ανάμεσα στη Νίκη Καρυών και την ΑΕΤ στην οποία αγωνίζονται οι παίκτες της Κ17 του Α.Ο. Τρίκαλα.
Πολύ ανοιχτό παιχνίδι σε ένα άριστο παρά την βροχή τερέν με τις δύο ομάδες να χάνουν πλήθος ευκαιριών και να μπαίνει μόνο ένα γκολ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν και τη νίκη με σκορ 1-0.
Το γκολ σημειώθηκε μόλις στο 11΄. Ο τερματοφύλακας των Καρυών έκανε λάθος υπολογισμό από το γλιστερό γήπεδο του έφυγε η μπάλα, το εκμεταλλεύθηκε ο Τσαρούχας και με πλασέ σκόραρε. Ένα γκολ το οποίο έδωσε τελικά και τη νίκη στην ομάδα του.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκει στους νεαρούς φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν εκρηκτικό διάστημα από το 14΄μέχρι το 30΄χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη.
Η επανάληψη ανήκει στην ομάδα των Καρυών που πίεσε πάρα πολύ αλλά παρά τις ευκαιρίες δεν κατάφερε να σκοράρει. Και στα δύο ημίχρονα και οι ομάδες που δεν είχαν καλή απόδοση είχαν ευκαιρίες σε ένα ματς με πάρα πολλές τελικές φάσεις.

Στο 14΄ ο Δημόπουλος κάνει το σουτ η μπάλα φεύγει δίπλα από την εστία.
Στο 15΄επέμβαση του Αγιονικολαϊτη σε βολέ του Δημόπουλου.
Στο 16΄προβολή του Αλεξίου αποκρούει ο Αγιονικολαϊτης.
Στο 18΄ πλασέ του Αλεξίου νέα επέμβαση του Αγιονικολαϊτη.
Στο 20΄ φάουλ του Τσαρούχα η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 24΄την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Δημόπουλου.
Στο 30΄ αστόχησε από καλή θέση ο Μαγκούτης.
Οι Καρυές απάντησαν τελικά με μια σημαντική ευκαιρία στο 34΄ σε σουτ του Παπαευθυμίου και μεγάλη επέμβαση από τον Μήτσιο σε κόρνερ.
Το ημίχρονο έκλεισε με μια κεφαλιά του Δ. Καραϊσκου και την μπάλα να φεύγει δίπλα από την εστία του Μήτσιου.

Στην επανάληψη και στο 52΄στην γραμμή έδιωξε ο Σακελλάριος την προσπάθεια των παικτών των Καρυών.
Στο 65΄ο Παπαευθυμίου από κοντά αστόχησε χάνοντας σημαντική φάση.
Στο 75΄κεφαλιά του Νικολούσιου απέκρουσε ο Μήτσιος την μπάλα.
Στο 84΄ νέα σωτήρια επέμβαση του Μήτσιου στο βολέ του Παπαευθυμίου .

Νίκη Καρυών (Πάτρας-Παπαπαναγιώτου) : Αγιονικολαϊτης, Παναγιώτου, Μπαρκονίκος, Καραϊσκος Π., Καραϊσκος Δ., Κωστόπουλος, Πάτρας, Παπαευθυμίου, Γκουζιώτης ( 62΄Τσιακμάκης), Νικολούσιος, Ντόκος ( 80΄Καραγεώργος Λ.)

ΑΕΤ ( Γκένας): Μήτσιος, Πούλιος, Τσιρογιάννης, Μπένγκο, Σακελλάριος, Μπακάλης, Δημόπουλος ( 90΄Γκόγκας), Μαγκούτης, Αλεξίου Ε., Μπαρτζιώκας ( 60΄Μπακατσής), Τσαρούχας ( 85΄Ζωγράφος)