Αδιέξοδο ξανά: Πρωτάθλημα γιοκ και αυτό το Σαββατοκύριακο

Κουτσοκούμνης: «Βρήκαμε τη νέα ΚΕΔ, δεν ξεκινά το πρωτάθλημα»

Αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί αργά το βράδυ σήμερα με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία αρχικά ήταν να συνεδριάσει νωρίς το μεσημέρι, αλλά τελικά η συνεδρίαση μεταφέρθηκε για τις 19:00 (ούτε στις συνεδριάσεις δεν μπορεί να τηρηθεί ο προγραμματισμός).

Εκεί λογικά θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της νέας σύνθεση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με τον Σταύρο Τριτσώνη να εμφανίζεται ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί να διαδεχθεί τον Γιώργο Μπίκα, καθώς η υποψηφιότητα του Γιώργου Ψυχομάνη φαίνεται ότι «κάηκε» με τη δημοσιοποίηση της.Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και επιτετραμμένος της FIFA για την ελληνική ομοσπονδία, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, δήλωσε σήμερα, Πέμπτη, σε ραδιοφωνικό σταθμό, αποφασισμένος να καθαρίσει το ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό, το μήνυμα του προς πάσα κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον «ΣΠΟΡ FM» ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης: «Είμαι έτοιμος και προχωράω σε κάθαρση και στις δύο χώρες (σ.σ. Ελλάδα και Κύπρο) και ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι… Μέσα στην μέρα θα ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας ΚΕΔ και το όνομα του νέου αρχιδιαιτητή», τόνισε σχετικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος αρχιδιαιτητής και επικεφαλής της νέας κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΟ, θα είναι, εκτός απροόπτου, ο Σταύρος Τριτσώνης. Ο παλαίμαχος διαιτητής αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για να επωμιστεί το βάρος της ελληνικής διαιτησίας και των μεγάλων αλλαγών που θα πρέπει να γίνουν σε αυτή.

Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και επιτετραμένος της FIFA για την ελληνική ομοσπονδία, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, επιβεβαίωσε σήμερα, Πέμπτη, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι βρήκε τα πρόσωπα, που θα αποτελέσουν τη νέα κεντρική επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΟ, αλλά ανακοίνωσε και την αναβολή του πρωταθλήματος της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και των υπόλοιπων πρωταθλημάτων.

Τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ θα ανακοινώσει το μεσημέρι της Πέμπτης η επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ.

Ωστόσο, παρά την οδηγία της FIFA για άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, αγώνες το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου δεν πρόκειται να διεξαχθούν.