Γιαλιάς: “Όχι στην έναρξη χωρίς πόρους”

SONY DSC

 

Το a-sports.gr αποκάλυψε τα όσα συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της FL.

Ο ισχυρός άντρας του ΑΟΤ Χρήστος Γιαλιάς ζήτησε την παραίτηση του ΔΣ και ταυτόχρονα τόνισε πως χωρίς πόρους το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:  «Πρέπει πρώτα να παραιτηθεί το προεδρείο. Να γίνει ερασιτεχνική η κατηγορία. Να χάσω το 1.000.000 που έχω βάλει και να το πάρω όταν θα ανέβω. Να πάει πίσω μια εβδομάδα το πρωτάθλημα και το προεδρείο να πάει σπίτι του. Κινδυνεύουμε με πτώχευση, ιδιαίτερα από τους εργαζομένους, κινδυνεύει η διοργανώτρια.

Να μην αρχίσει το πρωτάθλημα χωρίς πόρους. Να έχουμε κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών. Να μην αρχίσει το πρωτάθλημα για όσο χρειαστεί.

Είναι εργοδηγοί οι αντιπρόεδροι και εγώ τους απολύω. Θέτω θέμα ευθιξίας, να φύγουν με ελαφρά πηδηματάκια. Δεν κάνετε τη δουλειά σας, φύγετε! Προτείνω 5μελης επιτροπή. Να βάλουμε λεφτά οι πρόεδροι τώρα και να τα πάρουμε μετά. Υπάρχουν κλίκες εδώ μέσα. Τα Τρίκαλα δεν έχουν ούτε ένα στημένο. Μου ζητήθηκε να κάνω μήνυση σε ΟΦΗ και Άρη, άλλα δεν το έκανα για λόγους ηθικής. Δεν κάνατε τίποτα, φύγετε».