Μαραντάς: «Δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν»

20160214_172337

Ο Γιώργος Μαραντάς μίλησε επί προσωπικού στο τέλος.

Χαρακτηριστικά τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Ότι έγινε έγινε. Θέλω να πω ότι μίλησα με τον πρόεδρο και θα φύγω από την ομάδα. Υπάρχουν κάποιοι κύριοι οι οποίοι μετέφεραν κάποιες εικόνες για τον χαρακτήρα μουπου δεν ευσταθούν, δεν γνωρίζω καν τα ονόματα τους. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε στην προπονητική μου πορεία, έχω μεγαλώσει με σεβασμό, δεν έχω βρίσει ποτέ ούτε ποδοσφαιριστή, ούτε αντίπαλο, ούτε προπονητή αντίπαλο».

‘Αφησε και μία αιχμή για εκπρόσωπο του τύπου χωρίς να τον κατονομάσει: «Ένας συνάδελφος σας που πάντα όταν αναφέρεται σε μένα λέει το αντίθετο, θα δείξει η πορεία μου αν θα τα καταφέρω ή αν θα τα καταφέρετε και εσείς. Αγωνιστικά  εύχομαι κάθε ευκαιρία να μπαίνει γκολ. Κάντε υπομονή ακόμη και αν δεν βγει η ομάδα φέτος θα την φτάσει κάποια στιγμή στην Σούπερ Λιγκ ο κ. Γιαλιάς. Ο χρόνος θα δείξει τι προπονητής θα γίνω, εγώ έχω αρχές θα τις κρατήσω ότι και αν λένε οι κακοπροαίρετοι».

Από την άλλη ο Κώστας Γεωργιάδης που έκανε το ντεμπούτο του με τον Αγροτικό Αστέρα σημείωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε συνέντευξη τύπου με τον κ. Μαραντά. Συμπέσαμε στα  πρώτα του προπονητικά βήματα όταν εγώ έπαιζα ακόμη ως  ποδοσφαιριστής, κέρδισα πράγματα  απ΄ αυτόν στην συνεργασία μου. Εμείς σήμερα απέναντι σε μία ομάδα με τεράστια ιστορία με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και στην αμυντική λειτουργία και στο τρανζίσιον. Πολύ σημαντική στιγμή πέρα είναι η φάση του πέναλτι. Αν δεχόμασταν το γκολ θα άλλαζε η ψυχολογία μας ενώ σημαντική ήταν και η αποβολή του Αμαραντίδη. Μεγαλύτερη και πιο σημαντική νίκη από τον βαθμό είναι ότι τα παιδιά πίστεψαν στο αγωνιστικό μας πλάνο. Τέτοιες παρουσίες και τέτοια αγωνιστικότητα είναι η βάση για να «χτίσουμε» κάτι καλό στο μέλλον».