Καλιτζάκης στους παίκτες: “Τέλειωσαν τα άλλοθι”

SONY DSCΜε σκληρή γλώσσα μίλησε ο Γιάννης Καλιτζάκης στους κυανέρυθρους

Ο Γιάννης Καλιτζάκης που θα έχει πλέον αναβαθμισμένο ρόλο στην Ανδρική μετά από απαίτηση του κ Ψιμουλάκη που τον είχε από μικρό παιδί στην παλιά ομάδα του Πανελευσινιάκου.

Ο Καλιτζάκης μίλησε με σκληρή γλώσσα στους κυανέρυθρους και τους έθεσε προ των ευθυνών τους λέγοντας χαρακτηριστικά  Αλλάξαμε 4 προπονητές μετά από έναν γύρο., δεν μπορεί να φταίνε όλοι αυτοί και εσείς να μην δείχνετε μέσα στο γήπεδο αυτό που πραγματικά αξίζετε

«Κοιταχτείτε στα μάτια και κάντε την αυτοκριτική σας. Τέσσερα άτομα φύγανε. Σας λέως πως δεν φταίγαν αυτοί, αλλά εμείς που δουλεύουμε εκεί μέσα (έδειξε το γήπεδο). Τα άλλοθι τελείωσαν Έχω καθίσει εκεί που είστε. Αναλάβετε τις ευθύνες σας έχουμε ως  στόχο το πρωτάθλημα. Όποιος δεν μπορεί,  πάει σπίτι. Ο κ. Σταύρος είναι ντόμπρος καθαρός άνθρωπος, εγώ μεγάλωσα μαζί του  μου έδωσε πολλά και έχει τον σεβασμό μου. Στηρίξτε τον και θα είναι μαζί σας..».

Πέραν του Καλιτζάκη , στο προπονητικό team  επέστρεψαν οι Λιάπης-Μπάρδας οι οποίοι συνεργάστηκαν με τον ΑΟΤ επί Παναγόπουλου ενώ αποχώρησε ο γυμναστής Α. Ανδρουλάκης.