Σαρακατσάνος-Μουμίν: «Μαζί με τον κόσμο να πανηγυρίσουμε την νίκη»

Αχιλλέας Σαρακατσάνος και ο Χουσεϊν Moυμίν. καλούν τους φιλάθλους για το ματς του Σαββάτου

IMG_5810-1024x768

Το δικό τους μήνυμα για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Απόλλων έστειλαν  μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος και ο Χουσεϊν Moυμίν. Οι δύο άσσοι μίλησαν για την σημασία του αγώνα άλλα και για τον κόσμο που πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα.

 

Ο έμπειρος αμυντικός σχολίασε αρχικά: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, εμείς σαν ομάδα θα κυνηγήσουμε πάση θυσία την νίκη ώστε να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να κυνηγάμε με αξιώσεις τον στόχο που έχουμε θέσει εξαρχής, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League» και συνέχισε: «Σίγουρα όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, είναι μια σημαντική βοήθεια. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα έρθει να μας ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε το Σάββατο και μακάρι στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την νίκη».

Από την πλευρά του ο 28χρονος μέσος ανέφερε:«Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουμε κάνει. Είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας όπως έχουμε ξανά πει είναι η άνοδος και θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή . Θέλουμε τον κόσμο  δίπλα μας να μας στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και όλοι μαζί να κερδίσουμε τον αγώνα. Με τους φιλάθλους δίπλα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».