Χορός και βραβεύσεις από τον ΑΣ Μετέωρα

Με φίλους της ομάδας και δημότες της πόλης στο κοσμικό κέντρο «Τσίκαρης» πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΑΣ Μετέωρα.

 

meteora-xoros_26-12-15_00157

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη και ο χορός της Καλαμπακιώτικης ομάδας χαρακτηρίστηκε κάτι περισσότερο από επιτυχημένος.

Την παρουσίαση του χορού έκανε η Χαρά Παπανικολάου, παλαιά ποδοσφαιρίστρια της γυναικείας ομάδας των Μετεώρων, πλαισιωμένη από τα μέλη του Δ.Σ., Κώστα Παπάντο και Δημήτρη Μανώλη.

 

Από τον ΑΣ Μετέωρα τιμήθηκαν ο Καλαμπακιώτης ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Κώστας Φορτούνης, ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. για την τιμή που του έκαναν, ο Χρήστος Αλμπάνης ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του δεν μπόρεσε να παραλάβει το βραβείο του, ενώ εκ μέρους του Μιχάλη Ζαρόπουλου, ενός ακόμη Καλαμπακιώτη ποδοσφαιριστή που κάνει καριέρα σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα και συγκεκριμένα στην Ξάνθη, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο θείος του Μιχάλης Ζαρόπουλος, ο ποίος ανέφερε τους λόγους για τους οποίους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο νεαρός ποδοσφαιριστής στην βραδιά αυτή.

Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους προς την ομάδα τα ΜΜΕ της πόλης, μεταξύ των οποίων η εφημερίδα «Τα Μετέωρα» και η ιστοσελίδα tameteora. gr, και με τους υπεύθυνους Νίκο και Γιώργο Μπακόλα να τονίζουν ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα της πόλης, ευχόμενοι να αγωνίζεται όσο το δυνατόν σε πιο ψηλότερη κατηγορία. πηγη και φωτο tameteora. gr

meteora-xoros_26-12-15_00079