Δείπνο από την διοίκηση στα παιδιά και τους προπονητές της Κ17

Το βράδυ της Πέμπτης (12/11) η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές

20151112_092803-Αντιγραφή-780x439

Το βράδυ της Πέμπτης (12/11) η διοίκηση του ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές της Κ17 στην «Φωλιά του Κόκορα». Παρέστησαν  οι διοικούντες τον ερασιτέχνη με τον πρόεδρο κ.  Κ. Παρδάλη και τους κ.κ. Μπακογιάννη Ν., Παναγιώτου Γ. , Τρικαλιώτη Θ., Παναγιώτου Μ., Μαγκούτη Δ., Τσόγια Δ., οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας κ.κ. Καρακούσης Κ. και Καλιτζάκης Γ., ο  Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Κατσαντώνης Ζ., οι προπονητές Δ. Σαργιώτης και Π. Γάλλος, ο φροντιστής Ανδρέας Κρίκος.Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη  συνεχάρη τους νεαρούς ποδοσφαιριστές για την μέχρι τώρα προσπάθεια που καταβάλλουν , τους τόνισε ότι η διοίκηση είναι κοντά  τους και τους ζήτησε να συνεχίσουν με μεγαλύτερο ζήλο στις προπονήσεις και τους αγώνες .

Ο εκ των υπευθύνων των ακαδημιών Κώστας Καρακούσης ευχαρίστησε εκ μέρους του τμήματος την διοίκηση, τόνισε στα παιδιά ότι οι άνθρωποι του ερασιτέχνη ξεκίνησαν μια μεγάλη προσπάθεια για την οργάνωση των ακαδημιών και την ανάδειξη παικτών με στόχο όσο περισσότερα  από τα παιδιά να αγωνιστούν στο μέλλον στον Α.Ο. Τρίκαλα.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης επισήμανε τα μελλοντικά σχέδια καλύτερης οργάνωσης και υπήρξε συζήτηση για πολλά θέματα τα οποία απασχολούν τον ερασιτέχνη και την καλύτερη πορεία των ακαδημιών του Α.Ο. Τρίκαλα με τη συνεργασία και την στήριξη όλων.