Ο Αρης αλλάζει διοίκηση και πάει στο διαιτητικό δικαστήριο

Σαν «βόμβα» έσκασε στο «στρατόπεδο» του Άρη η είδηση της απόρριψης της προσφυγής της ΠΑΕ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ

0ADD530FFF5D45C05B7ABE0CAE41533B

Σαν «βόμβα» έσκασε στο «στρατόπεδο» του Άρη η είδηση της απόρριψης της προσφυγής της ΠΑΕ από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με το αίτημα για συμμετοχή της ομάδας στη Β’ Εθνική. Στον Άρη θεωρούν πως ο σύλλογος «εκβιάζεται» από παρασκηνιακές δυνάμεις που δρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απορούν με την Ομοσπονδία που δεν εφαρμόζει την ίδια της την προκήρυξη (!), παρά τις διαβεβαιώσεις του προέδρου της, Γιώργου Γκιρτζίκη.

Η τελευταία ελπίδα για τους «κίτρινους» είναι το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, όμως, ο Ερασιτέχνης Άρης βλέποντας πως κάποιοι «πιέζουν» προς αλλαγή διοίκησης και… κατεύθυνσης γενικότερα, ήδη προχώρησε στην άρση της συνεργασίας με την πλευρά του ομογενή επιχειρηματία, Αλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος ενεπλάκη στην υπόθεση των «στημένων» με κατάθεση εναντίον της Βέροιας!

Ξαφνικά, λοιπόν την Παρασκευή, ο Ερασιτέχνης έπαψε τη συνεργασία με τους παράγοντες που διοικούσαν έως τώρα και κάλεσε σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα με στόχο την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Ποια θα είναι αυτή η νέα διοίκηση; Ήδη στη Θεσσαλονίκη επικρατεί το σενάριο εμπλοκής του Νίκου Αρβανιτίδη, γιου του Δημήτρη Αρβανιτίδη, ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν καθοδηγούσε διοικητικά την ΠΑΕ Βέροια.

Ο τελευταίος, τον περασμένο μήνα υποχρεώθηκε να απέχει από το ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τους περιοριστικούς όρους που του επέβαλε ο ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης για την περίφημη υπόθεση του «ύποπτου» αγώνα Ολυμπιακός – Βέροια 3-0 από το 2013.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μετά τη τελευταία αρνητική εξέλιξη του ποδοσφαιρικού τμήματος ομόφωνα αποφασίζουμε την άρση συνεργασίας του εφόρου Άλεξ Κάλλας και του συνεργάτη του, Δημήτρη Καλαϊτζίδη .

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο γνωστοποιεί ότι αίρει την εμπιστοσύνη προς το νομικό τμήμα εκπροσώπησης κ. Ε. Χατζηιωάννου και Κ. Παπαδόπουλο.

Ο ΑΡΗΣ θα δικαιωθεί κόντρα στην ενάντια καταστρατήγηση των θεσμών».

Λίγο αργότερα, με νέα ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης Άρης συγκάλεσε την έκτακτη Γενική Συνέλευση στο κλειστό γυμναστήριο του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πρόσκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Της 21/08/2015

Καλούνται τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύμφωνα με το καταστατικό σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 23/08/2015 ημέρα Kυριακή και ώρα 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης κάτω από τη Θύρα 3.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα και έχουν καταβάλει και την συνδρομή του μηνός Αυγούστου 2015.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευσης θα επαναληφθεί τη Δευτέρα 24/08/2015 στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα. Απαρτία θα θεωρηθεί όσα μελή και αν παραστούν από τα ταμειακώς τακτοποιημένα».