Αυτή είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού

Με μια φαντασμαγορική εκδήλωση παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2015-2016 8d8725b7f09895d302caf4e78c508f11_L

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση, ο Ολυμπιακός παρουσίασε τη νέα του φανέλα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο με την οποία σηματοδοτείται και η έναρξη της συνεργασίας του με την Adidas. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε κανονικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και οι Γιάννης Βρέντζος, Πέτρος Κόκκαλης, Γιάννης Μώραλης, Πιέρ Ισά και Τάκης Αγραφιώτης.

Το… σκηνικό της παρουσίασης ήταν φαντασμαγορικό, με ένα καράβι να σαλπάρει στα ανοιχτά από τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο του Πειραιά και στη συνέχεια μετά από κόρνες και ηχητικά εφέ, να ρίχνει το πανί του και να αποκαλύπτει τη νέα φανέλα. Το σχέδιο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το κλασικό ερυθρόλευκο ριγέ του Ολυμπιακού, που διατηρεί την πίστη στην παράδοση και την ιστορία της ομάδας. Βέβαια, υπάρχουν και αρκετές καινοτομίες και λεπτομέρειες στον σχεδιασμό που κάνουν τη διαφορά. Μετά την αποκάλυψη της φανέλας, μίλησαν οι υπεύθυνοι της Adidas αλλά και ο Γιάννης Βρέντζος!

Όσο για το σήμα της UNICEF, θα υπάρχει στην πορεία κανονικά επάνω στη φανέλα, απλά στην παρουσίαση δεν μπήκε για τυπικούς λόγους καθώς εκκρεμούν μικρές λεπτομέρειες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.