Φιλικό για τον Τάκη Καραθανάση στη Βασιλική

 

 

Τουρνουά μίας ημέρας στη μνήμη του Τάκη Καραθανάση ιδρυτικού μέλους του Κερυανού Βασιλική έγινε την Μ Πέμπτη

TOURNUA_KARATHANAS_9-4-15_0

Ο Τακης άνθρωπος του ποδοσφαίρου διατέλεσε και  πρόεδρος του σωματείου ενώ και έφυγε από την ζωή πριν από τρια  χρόνια. Στο δεύτερο τουρνουά που έλαβε χώρα στο γήπεδο Βασιλικής συμμετείχαν παλαίμαχοι της Βασιλικής η κανονική ομάδα του Κερυανού  αλλά και του Προδρόμου και  τα ζευγάρια των αγώνων σχηματίσθηκαν  μετά από κλήρωση
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο πρόεδρος της οµάδας της Βασιλικής Θεόδωρος Τσαραπατσάνης παρέδωσε τιµητική πλακέτα στον αδερφό του Τάκη Καραθανάση, Γιώργο, τιµώντας την µνήµη του πατέρα τους Νίκου που ήταν ο πρώτος πρόεδρος στην ιστορία της οµάδας. Επίσης τόνισε ότι τον Τάκη κανείς από την οµάδα δεν πρόκειται να τον ξεχάσει. Ακόμη ο  πρόεδρος της οµάδας του Προδρόµου απένειµε τιµητική  πλακέτα στην αδερφή του Τάκη Καραθανάση.

Τα αποτελέσµατα
Παλαίµαχοι Α΄-Παλαίµαχοι Προδρόµου 0-1: Οι Παλαίµαχοι του Προδρόµου νίκησαν χάρη σ’ ένα τέρµα του Ζγούρου στο 17΄.
Βασιλική-Παλαίµαχοι Β’ 1-0: Η οµάδα της Βασιλικής κατάφερε και πήρε την νίκη ύστερα από γκολ που πέτυχε ο Βαγγέλης Γρηγορίου µε κεφαλιά στο 15΄.

Μικρός τελικός
Παλαίµαχοι Α΄-Παλαίµαχοι Β΄ 1-0: Το γκολ που χώρισε τις δύο οµάδες το σηµείωσε ο Αχιλλέας Γρηγορίου µε δυνατό σουτ, ύστερα από οργανωµένη προσπάθεια στο 11΄.

Τελικός
Βασιλική-Παλαίµαχοι Προδρόµου 1-0: Το γκολ που έδωσε την νίκη στην οµάδα της Βασιλικής και για δεύτερη φορά το τρόπαιο του τουρνουά το πέτυχε ο Μάριος Μπίτος στο 16΄ ο οποίος πέρασε και τον τερµατοφύλακα πριν στείλει την µπάλα στα δίχτυα.Τα παιχνίδια διαιτήτευσε µε επιτυχία ο Παπανικολάου.

 

 

TOURNUA_KARATHANAS_9-4-15_2

TOURNUA_KARATHANAS_9-4-15_1

TOURNUA_KARATHANAS_9-4-15_3

TOURNUA_KARATHANAS_9-4-15_4

 

 

Πηγη meteora.gr