Τελικό μέσα από πέναλτι τα Μετέωρα

 

Σε έναν ακόμα τελικό προκρίθηκαν τα Μετέωρα και μάλιστα αυτή τη φορά αναδείχθην φιναλίστ από τη…ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι

aef-met2

Η ομάδα της Καλαμπάκας κέρδισε  στη Φαρκαδόνα 2-3 στα πέναλτι μετά το ισόπαλο 1-1 κανονικής διάρκειας και παράτασης.
ο ημιτελικός ξεκίνησε με  γκολ από τ’ αποδυτήρια αφού στο  4o λεπτό του ημιτελικού η Φαρκαδόνα «άνοιξε» το σκορ με στημένη φάση, όταν ο Ντούβλης από δεξιά εκτέλεσε φάουλ και ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της αντίπαλης άμυνας και με γυριστή κεφαλιά προς τα πίσω έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Γεωργίου κάνοντας το 1-0.
Τα Μετέωρα απάντησαν νωρίς στο προβάδισμα της Φαρκαδόνας και στο 13’ ισοφάρισαν 1-1. Μετά από συλλογική προσπάθεια στην περιοχή της ΑΕΦ, ο Παπαγεωργόπουλος πάσαρε στον Βουλτσίδη, αυτός γύρισε τη μπάλα από πλάγια αριστερά και ο Χριστοδουλόπουλος με καλοζυγισμένο σουτ σημάδεψε την αριστερή γωνία του Πατσιαλή ξεκινώντας το παιχνίδι από την αρχή 1-1.
Ο υπόλοιπος αγώνας και η παράταση έληξαν με ευκαιρίες, αλλά χωρίς γκολ.
Στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι οι τερματοφύλακες βγήκαν νικητές αφού και οι δύο απέκρουσαν από δύο πέναλτι. Οι παίκτες γενικότερα δεν είχαν… όρεξη στη Ρώσικη ρουλέτα.
Πρώτος εκτέλεσε ο Αγγελάκης σκοράροντας (0-1). Ακολούθησε ο Γρηγορίου με τον Γεωργίου να αποκρούσει. Δεύτερο πέναλτι για τα Μετέωρα με τον Παπαγεωργόπουλο να εκτελεί και τον Πατσιαλή να αποκρούει. Στη συνέχεια ούτε ο Γάτσιος νίκησε τον Γεωργίου σε αντίθεση με τον Ράππα ο οποίος έκανε το 0-2 απέναντι στον Πατσιαλή. Ο Διβανές εκτέλεσε… έξυπνα το πέναλτι και πέτυχε το πρώτο γκολ της Φαρκαδόνας (1-2). Ο Πατσιαλής απέκρουσε πέναλτι του Κουβελά. Ο Φορτούνης ισοφάρισε 2-2 παρά την προσπάθεια του Γεωργίου. Ο τερματοφύλακας των Μετεώρων νίκησε τον συνάδελφό του κάνοντας το 2-3 και ο Ανδρέας Τσιούκας αστόχησε «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο των Μετεώρων για τον τελικό.

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΠατσιαλής, Γκαγκαστάθης, Νάκου, Μάλλιαρης, Φορτούνης, Αετόπουλος, Νικούλης (73’ Γρηγορίου), Διβανές, Γάτσιος, Ντούβλης (91’ Χατζηνικόλα), Παπαδόπουλος (95’ Τσιούκας)
ΜΕΤΕΩΡΑΓεργίου, Χριστοδουλόπουλος, Σκρέκας, Τσιαντούλας, Γκόβαρης, Αυγέρος, Αγγελάκης, Παπαγεωργόπουλος, Σακελλαρίδης (56’ Ράπας), Βουλτσίδης (76’ Κουβελάς), Μόκας (104’ Νταλούκας).