Η Δήμηττρα φιναλίστ με 2-0 επί της Σαρακίνας

 

 

 

Ήταν το φαβορί και το έδειξε…Η Δήμητρα κέρδισε  2-0  την Σαρακίνα και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΤ όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Μετεώρων.DSC_0055
Πριν τον αγώνα στο γήπεδο της Μπαλκούρας η Δήμητρα έδειχνε το μεγάλο φαβορί. Για την Σαρακίνα ήδη η επιτυχία ήταν μεγάλη, αφού δεν ήταν μικρό πράγμα ότι ήταν στους «4» του κυπέλλου.
Στο γήπεδο οι παίκτες των Γκαραγκάνη – Γιαγιάκου φρόντισαν να κρατήσουν το ρόλο του φαβορί, αφού έδειχναν αποφασισμένοι να βρεθούν στον φετινό τελικό του κυπέλλου.
Στο 6’ ο Φασούλας βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 9’ Κωτούλας έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να σταματά στο κάθετο δοκάρι του Τέντου. Ενώ η Σαρακίνα είχε τη δική της καλή στιγμή στο 10’, όταν ο Αγγέλης έπιασε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.
Στην συνέχεια δράση ανέβαλε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Χοτζάι. Ήταν το 25’ όταν η Δήμητρα κέρδισε φάουλ και με άψογο τρόπο ο Χοτζάι το εκτέλεσε για να γίνει το 1-0.
Ενώ στο 37’ ο Φασούλας εκτέλεσε κόρνερ ο και ο Χοτζάι με προβολή έκανε το 2-0.
Στην επανάληψη η Δήμητρα μπήκε δυνατά, έτσι στο 47’ ο Κωτούλας από κοντά πλάσαρε για να διώξει ο Τέντος.
Στο 61’ ο Καραστέργιος έκανε το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 64’ νέα καλή στιγμή ο Τσιγαρίδας έκανε το σουτ για να διώξει ο Τέντος. Στο 68’ καλή στιγμή για την Σαρακίνα με τον Αγγέλη να κάνει το σουτ και η μπάλα κόντραρε για να φύγει κόρνερ.
Στο 78’ ο Τσικρικάς έπιασε το σουτ για να φύγει η μπάλα άουτ.
Άριστη η διαιτησία του Κουτσάγια και των βοηθών του Μ. Μανασή και Τσακνή.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Βάρρας, Ζαφειρόπουλος, Βενέτης, Νάζος, Μούτσιος (68’ Ταμπάκου), Μπαούτης, Τσιγάρας (61’ Τσιγαρίδας), Καραστέργιος, Φασούλας (72’ Τσικρικάς), Κωτούλας, Χοτζάι.
ΣΑΡΑΚΙΝΑ: Τέντος, Γκαρνάρας, Μπέντας, Μαγουλιώτης, Βλάχος, Αγγέλης, Φορτούνης (80’ Παπανικολάου), Λέφας (66’ Ούγγρος), Μουζιούρας, Τριγώνης, Παπαγεωργίου